Dator > Vilka är användningsområdena för en bootbar USB?

 • Vilka är användningsområdena för en bootbar USB?


 • en startdiskett är avtagbart och portabel digital lagringsenhet som lagrar operativsystem eller program verktyg. Ett USB-minne är ett kombinerat flashminne datalagring och Universal Serial Bus (USB)-enhet. USB-minnen är ett idealiskt verktyg bootable-they're billiga och bärbara, och har högre lagringskapacitet än andra alternativ startdisk. Som startdisketter, tjänar de en rad olika syften

  operativsystem installation

  Det är frustrerande, men var så ofta, operativsystem -. Huruvida Windows, Mac eller Unix /Linux-baserad-kommer att utvecklas buggar, vilket resulterar på oförmåga att datorn ska starta upp korrekt. Kanske är det ett resultat av fel i filsystemet på grund av en felaktig avstängning, tvingades starta om eller strömavbrott. Oavsett frågan, är den idealiska lösningen för att redan ha en bootbar USB-enhet förberedda. Sätt bara in en bootbar USB-enheten i en USB-port på datorn och du är på väg till en korrekt uppstart dator.

  Dataåterställning

  Ibland data på en hårddisk är skadad eller fysiskt skadad, vilket resulterar i ett otillgängligt hårddisk. Följaktligen är operativsystemet, tillbehör och data äventyras. Oavsett om det är ett operativsystem fel, eller filsystem eller hårddiskfel, är det nödvändigt att få datorn att starta och sedan att överföra viktiga filer. Det finns en mängd olika metoder att uppnå detta mål, och vissa program kan vara nödvändiga, men en bootbar USB är en integrerad del av denna process.

  Data Rensa

  rensning, även kallad för rengöring, är borttagningen av data från en dator eller en lagringsenhet, med avsikt att helt eliminera de uppgifter så att den aldrig kan återställas eller rekonstruerade. Oftast sker detta vid en dator eller förändringar enhet ägarna. Utrensning kan vara en komplicerad process där manuellt ta bort filer via DOS. En startdiskett krävs för att slutföra denna process -. En bootbar USB-enhet är en perfekt lösning för detta dilemma på grund av dess tillgänglighet

  Netbooks

  Netbooks, också känt som mini-notebooks, är små, lätta och perfekt för ordbehandling, e-post, surfa och andra grundläggande datoranvändning. På grund av sin grundläggande funktion och minimalistisk karaktär, har netbooks inte interna CD-ROM-enheter. De har dock USB-portar, redo för en startbar USB-enhet, som kan lägga kraft och flexibilitet till en netbook. Genom att ha en startbar USB-enhet för netbook, garanterar netbook ägaren hon kan enkelt och snabbt ta hand om installationer operativsystem, datum återvinning eller data rensning frågor, men kan också anpassa driftsmiljö (om Windows eller Unix /Linux-baserade ), demonstrera programvara eller att spela spel.


Previous:nothing Next:hur man ansluter en Xbox 1 till en datorskärm

Relaterade artiklar


 • hur man vaknar vilofunktionen i en digital Microsoft-tangentbord
 • hur man uppgraderar en dator från en Pentium 4
 • hur man fixar ekot ljud på en dator
 • hur man kan kontrollera om RAM är bra
 • hur man använder ett hopp enhet utan ansträngning
 • hur man fyller lc51 patroner
 • Hur konvertera. mod till mpeg för Mac OS
 • Hur får jag min pc att erkänna nyinstallerade RAM?
 • hur man uppgraderar en processor för en emachine t1090
 • typer av behandling hastigheter i datorer