Dator > spel som fungerar på ett ATI öppen källkod förare

 • spel som fungerar på ett ATI öppen källkod förare


 • vissa ATI-grafikkort använder OpenGL-standarden öppna drivrutiner för att kommunicera med en dator operativsystem. . Öppen källkod innebär att, om du säljer eller ger drivrutinen bort, måste du ge bort källkoden med det, så kan den personen att ta emot föraren manipulera den. Även om alla spel är kompatibla med och är tänkt att fungera med en öppen källkod grafikkort drivrutin, endast vissa gör faktiskt.

  Neverball

  Neverball Spelet är ett actionspel, pusselspel och skicklighetsspel i ett. Den senaste versionen är version 1. 5. 4, där spelaren måste vägleda en boll genom en kurs, eller en labyrint, och är i huvudsak en hinderbana. Detta spelet körs på Linux, Win2K/XP, FreeBSD och Mac OSX operativsystem och kan köras på alla hårdvara utrustade med ATI och alla andra grafikkort med OpenGL drivrutiner. Det här spelet finns på Neverball. org.

  Chromium BSU

  Chromium BSU är en typisk "shoot-em-up" spel. Spelaren är en kapten och styr ett last fartyg. Fartyget, som drivs av kaptenen, har att föra förnödenheter till "trupper vid fronten. "Det här spelet sägs det körs på många olika typer av grafikkort, men de måste ha OpenGL öppen källkod acceleration. Chromium BSU är tillgänglig för Linux och Windows, även om Game Maker inte längre ger stöd för Windows-versionen. Detta spel är tillgängliga för nedladdning på den officiella webbplatsen på reptilelabour. com.

  Quake 4

  Quake 4 är en "first-person shooter" perspektiv spelet. Du måste ange ditt födelsedatum gå in på webbplatsen för att ladda ner spelet, eftersom det är rated 'M' för mogen publik. Quake Warriors måste kämpa mot en främmande ras att spara en maskin. Det här spelet behöver också OpenGL att fungera korrekt samt är tillgänglig för Windows, Linux och Mac. Quake 4 finns på den officiella webbplatsen på activision. com

  Cube 2:. Sauerbraten

  Det här spelet är en annan "first-person shooter" spel. Den andra versionen av spelet Cube, Cube 2: Sauerbraten tillåter spelaren att redigera spelet under spelets gång. Om spelaren inte gillar bakgrunden som används vid en viss tidpunkt, kan han ändra det, om han inte gillar texturer, kan han ändra dem. Eftersom hela spelet är öppen källkod, kan spelaren manipulera någon del av det om han så önskar. Spelet finns för Linux, Windows och Mac och fungerar bäst med OpenGL accelererad förare. Cube 2 finns att hämta på sauerbraten. org.


Previous:nothing Next:hur du skannar flera dokument

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar Intel p6iwp-fe moderkort
 • Hur lägger jag till RAM-minne till min laptop?
 • Felsökning av en HP Scanjet
 • hur man bränner ett program för ett minne
 • Felsökning av en ViewSonic va721
 • hur man skapar en återställa disken i Vista för en Acer 5310
 • hur du tar bort termiskt fett från CPU
 • Hur man laddar ner spel till en ipaq
 • hur du tar bort fronten från en Dell stationär 2400
 • Hur konvertera. mod till mpeg för Mac OS