Dator > hur man skriver med bambu tablett

 • hur man skriver med bambu tablett


 • Bamboo Tablet är en enhet som skapades av Wacom som ansluts till både PC och Mac via en USB-sladd. En gång installerat, att tablettens pennan kan användas för att surfa på Internet, rulla igenom dokument och skriva och redigera dokument i användarens egen handstil. På många sätt Bamboo Tablet fungerar som en mus, men på grund av dess skriva och rita funktioner, den har en högre nivå av funktionalitet. Några versioner av Bamboo Tablet har också en intuitiv "multitouch" yta som tillåter användare att använda sina fingrar för att navigera tabletten, ungefär som en touch-screen telefon eller musmattan på en bärbar dator.

  Du behöver:
  Set av isolerade skruvmejslar
  . Isolerade tänger.
  Små plastbehållare med snap-on lock, minst tre.
  .
  Plan, ren yta.
  Tryckluft.


  1.
  Köp en Bambu tablett som har handstil funktioner, såsom den ursprungliga Bamboo Tablet eller Bamboo Pen. Vilken modell av Bamboo Tablet du väljer beror på din budget och de funktioner tabletten du letar efter. Du hittar information om varje typ av Bamboo Tablet på www. wacom. com/bamboo/index2. php.
  2.
  Installera Bamboo Tablet på din PC eller Mac enligt tillverkarens anvisningar. Innan du installerar enheten, se till att stänga alla program på datorn och inaktivera alla antivirusprogram tills installationen är klar. När du är redo att installera tablett, anslut ena änden av USB-kabeln till datorn och den andra i tabletten. Se till att det finns en bra förbindelse mellan båda enheterna genom att koppla in sladden i USB-portarna helt.
  3.
  Före att kunna skriva med Bamboo Tablet måste du ladda ner drivrutinen från www. wacom. com /downloads /drivers. php. Wacom uppdaterar drivrutiner på deras hemsida regelbundet, så du kan vara säker på att webbsidan har den mest uppdaterade versionen av drivrutinen för din tablett.
  4.
  Anpassa egenskaperna av pennan och tablett så att den fungerar korrekt för dina behov. På en PC, klicka på "Start" menyn, gå till "Program" och bläddra till "Pen Tablet" och klicka på "Pen Tablet Properties. "På en Mac hittar du Pen Tablet egenskaper genom att gå till din Apple-menyn och klicka på" System Properties ". Här kommer du att kunna anpassa hur din penna tablett fungerar genom att välja penna känslighet, dubbelklicka på målområdet och om du vill använda tabletten i "Pen" eller "Mus"-läge.
  5.
  Öppna ditt e-post, ordbehandling eller något annat program där du vill skapa handskrivna anteckningar eller redigeringar. När du använder Tablet PC-pennan, håll den som du skulle en penna och skriva naturligt över hela tabletten ytan. Tabletten kommer att känna igen handrörelser och översätter dina handskrivna meddelanden och ritningar på datorskärmen.

  Tips och varningar


 • När du ansluter USB-sladden i tabletten, du kan stöta på visst motstånd när kontakten är halvvägs in i porten. Det är viktigt att kontakten är installerad helt eller enheten kommer inte att fungera korrekt. Du vet att en anslutning görs när lamporna på din tablett tänds.

Previous:nothing Next:hur du säkerhetskopierar en DVD på en Dell D610

Relaterade artiklar


 • Hur man laddar ner en drivrutin för min skrivare
 • hur man klona en SCSI-disk i RAID
 • hur du ändrar storlek upptäckten disken i en Dell-dator
 • datorns tangentbord anvisningarna för byte
 • hur man återställer Epson bläckstråleskrivare
 • hur du ändrar grafik på din bärbara dator
 • Hur man laddar ner till en SanDisk
 • hur du tar bort patron med kanon pc795
 • Hur man köper den bästa skrivaren
 • Skillnaden mellan sata 1 och sata 2 kablar