Dator > hur man handlar ergonomiska tangentbord

 • hur man handlar ergonomiska tangentbord


 • Ergonomiska tangentbord hade en gång ett rykte som det funky tangentbord för nördar. Men om man betänker att den ursprungliga tangentbord har utformats för att simulera gammaldags skrivmaskiner, inser du att skriva tekniken har utvecklats sedan dess. Många har upptäckt att skriva dag ut och dag in är faktiskt ganska hårt på en person. Inskrivning kan orsaka påfrestningar på en persons nacke, handled, axlar, armar och händer. Vissa människor har utvecklat Carpel tunnel syndrom eller andra sjukdomar kroppen från denna stam. Tangentbord spela en nyckelroll i en ergonomisk arbetsplats med utrymme för att rätta till dessa problem. Ergonomiska tangentbord finns i många olika stilar och former som speglar att det inte finns en metod som fungerar för alla människor. De tenderar att vara dyrare än traditionella tangentbord men den extra kostnaden är liten jämfört med fördelarna för din kropp. Här är saker att titta efter när du handlar för ergonomiska tangentbord

  Du behöver:. .
  Computer


  1
  Leta efter ett tangentbord med en bra handledsstödet. Mest ergonomiska tangentbord har ett handledsstöd framför tangenterna. Detta handledsstödet försöker tvinga användaren att höja sina händer ovanför knappsatsen till en mer naturlig position. Det ger också stöd för armarna för att hjälpa till att hålla händerna ovanför tangenterna. Många ergonomiska tangentbord gör handledsstödet justeras som människor har olika händer och längder arm. En justerbar handledsstödet kan göra skillnaden mellan komfort och tortyr.
  2.
  Titta om ett krökt layout hjälper ditt skrivande. Ergonomiskt tangentbord har normalt en böjd layout. Rektangulär tangentbord tvinga användaren att sträcka sina fingrar i onaturliga positioner på grund av de olika längder av en persons fingrar. Ergonomiska tangentbord försöker utrymme nycklarna så att alla nycklar kan lätt nås med olika fingrar längder. Dessutom många ergonomiska tangentbord har olika djup av nycklar att göra några nycklar lättare att nå med den kortare fingrar. Uppenbarligen ideal krökning och djup variation varierar baserat på författarens händer.
  3.
  Pröva olika viktiga layouter för ergonomiska tangentbord. Mest ergonomiska tangentbord kommer att dela upp nycklarna till två, en för varje hand. Vissa kommer att "fastna" i skift, alt etc. nycklar så att du kan skjuta den och nästa tangenten tolkas vara en kombination av de två knapparna. Inte bara nya layouter minska stammen, men de kan förbättra en maskinskriverska noggrannhet och hastighet. Slutligen några ergonomiska tangentbord går ett steg längre genom att skapa programmerbara knappar som kan minska belastningen av komplexa tangentkombinationer.
  4.
  Kontrollera att den sökande ergonomiska tangentbord är kompatibla med din dator . Tangentbord kommer med antingen USB eller PS /2 kontakter. Även om det finns adaptrar för att växla från den ena till den andra, inte alla programmerbara funktioner fungerar genom en sådan adapter. Du bör också kontrollera om operativsystemet på din dator stöds av ergonomiska tangentbord föraren. Ergonomiska tangentbord kan lägga till extra funktioner, såsom programmerbara tangenter, som kanske inte stöds av alla operativsystem.
  5.
  Det viktigaste då du handlar för ergonomiska tangentbord är att testa dem ett tag innan du gör ditt slutgiltiga beslut. Eftersom varje persons händer är olika, ergonomiska tangentbord som kan fungera för en person är inte lämpliga för en annan. Många människor tar ett tag att vänja sig vid en ny layout. Den bästa lösningen är att försöka köpa ergonomiska tangentbord från en återförsäljare med en liberal politik för återvändande. Prova dem för en vecka eller så och besluta om de fungerar för dig.

  Tips och varningar


 • Det kan vara mycket svårt att bli skickliga med ergonomiska tangentbord om du ständigt förändras tangentbord typer.

Previous:nothing Next:hur man tar bort / rensa cache-filer (cookies) och tillfälliga Internet-filer för Internet Explorer 7,0 och 8,0

Relaterade artiklar


 • användningsområden för ProLiant-servrar
 • Apple Cinema HD krav Display Power
 • hur man byter en CMOS backup-batteri i ett libretto 50ct
 • hur du tar bort tangentbordet i en HP Pavilion 5100
 • hur man byter min bläckpatronen i min HP C5280
 • verktyg för rengöring diskar
 • Felsökning gamla datorn start problem
 • hur du ansluter en annan hårddisk till en bärbar dator
 • hur man demonterar en Maxtor hårddisk
 • hur du formaterar programvara för en USB-enhet