Dator > bidrag till nya datorer

 • bidrag till nya datorer


 • Med stigande teknik i utbildningen och enheter som stöder utbildning, det är aldrig brist på behov av att köpa nya datorer och tillhörande hårdvara. . Skolor, studenter och utbildningsarrangörer har bäst möjlighet att ansöka om dem också, med ny teknik i nätet och digitala lärplattformar, nätbaserat lärande och innehåll i hela K-12 skolor, högskolor och universitet.

  Hewlett-Packard Företag

  HP har finansierat hundratals skolor sedan 2003 med över 250 bidrag till högskolor, universitet och K-12 skolor via HP Technology for Teaching Grant Initiative. Sedan 1940, sitt första välgörenhet har HP och vann över en miljard i kontanter och varor. Tidigare stipendiater inkluderar National University i Lajolla, Kalifornien, San Diego City College i San Diego, Kalifornien, University of Michigan, Ann Arbor, och College of Notre Dame of Maryland i Baltimore, Maryland, och Marble Hill School for International Studier i Bronx, New York City. Finansieringen kan funktionen program och köp utrustning som innehåller datorer, bärbara datorer, digital utrustning, innehåll och andra "innovativ användning av teknik i undervisning och utbildning. "Företräde ges till samhällen där HP-anställda bor och arbetar för att bidra till att ytterligare ekonomiskt välstånd och bygga en" mångsidig och välutbildad arbetskraft. "

  Hewlett-Packard Company
  3000 Hanover Street
  Palo Alto, CA 94304-1185 USA
  650-857-1501 hp. com
  /

  Digital Wish Bidrag

  Digital Wish Fonden är en offentlig välgörenhet "utformad för att hjälpa lärare hitta välbehövlig finansiering för tekniken. "Varje månad ett bidrag ges, eller" önskar beviljas "genom ett innovativt bidrag program genom Digital Wish fonden. Det kräver att lärarna registrera sina klassrum på Digital Wish webbplats för att skapa en profil. När du registrerat dig, måste de skriva in i en teknik-baserade lektionsplan och besöka Digital Wish Lektionsplan Bibliotek, varefter de automatiskt in för att vinna teknik bidrag som matchar deras önskemål. Vinnande lektionsplaneringar bedöms av djup och kreativitet i hur tekniken kommer att användas i klassrummet, populariteten av lektionen planen när det blir en del av databasen, kvaliteten på lektionen planen och hålla användarprofil aktiva genom regelbundna nätverk, perusing lektionen arkiv, och dela information med vänner. Tidigare teknik önskar bidrag har inkluderat bärbara datorer, kameror, programvara och skrivare.

  Digital Wish
  PO Box 1072
  Manchester Center, VT 05255
  802-375-6721
  digitalwish. com

  Sun Microsystems

  The Sun Stiftelsen stipendier till skolor och ideella organisationer som har en plan för undervisning och även "ekonomiskt ofria" studenter, vanligtvis underrepresenterade i tekniska områden. Genom solen Sommar akademiska anrikning Bidrag över $ 170. 000 delas ut årligen till program som stöder berikning teknik, till att omfatta datorutrustning till låga inkomster studenter. Tidigare stipendiater har inkluderat Girls för en förändring i San Jose, Kalifornien, ett program som utvecklats för att hjälpa flickor från urbana familjer med låga inkomster till kritiskt tänkande och innovatörer genom användning av teknik; PASSA School program Boston, Massachusetts, med stöd för hands-on teknik lärande för elever i årskurs nio till 11, och Centaurus High School's Pre-Engineering Program i Colorado till stöd för gymnasiet och mitt skolflickor sommaren verkstäder. Grant inköp kan omfatta bärbara datorer och utrustning som stödjer programutveckling. Solen Foundations pedagogiska uppdrag är att "stödja den tidiga utvecklingen av talang krävs för att nå high-tech behovet av arbetskraft i framtiden. "

  Oracle Corporation
  500 Oracle Parkway
  Redwood Shores, CA 94065
  650-506-7000
  oracle. com

  komplettera undervisningen genom teknik

  Ökad utbildning genom Technology program, som tillhandahålls genom det amerikanska Department of Education, i ett försök att förbättra prestanda student klassrummet med hjälp av teknik och med kunskap i slutet av åttonde klass. Detta federal finansiering källan gör årliga tillgängliga bidrag som skall sökas av skoldistrikt i hela USA. Medel kan användas för hårdvara inklusive bärbara datorer, utveckling av kursplaner, forskningsbaserad undervisning, lärarutbildning och andra inköp utrustning som stödjer tekniken i K-12 skolor. Partnerskap med offentliga och privata institutioner, såsom högskolor och universitet, uppmuntras, liksom program som använder nätet kursinnehåll visat sig förbättra skolprestationer, support statliga lärande normer och involvera föräldrar genom användning av tekniken.

  USA Pedagogiska institutionen
  400 Maryland Avenue, SW, 7E-247
  Washington, DC 20202
  202-401-2000
  2. ed. gov


Previous:nothing Next:hur man konfigurerar en port anteckningsbok att använda två externa bildskärmar från dockningsstationen

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan sata 1 och sata 2 kablar
 • hur du anpassar Laptop Skin
 • hur du tar bort bläck från en hög-lukt Smartboard
 • hur du kontrollerar om din bärbara dator är en renoverad Compaq
 • diy internet signal booster
 • hur man får nycklarna ersättning laptop utan att köpa ett nytt tangentbord
 • bläckstråle färg vs Toner sublimering
 • hur man byter en gateway laptop DVD-enhet
 • hur du tar bort fläkten från en Presario V6700 laptop
 • Felsökning av en ViewSonic va721