Dator > advent laptop tangentbord problem

 • advent laptop tangentbord problem


 • Advent bärbara datorer tillverkas av DSG International, som äger de namn till andra kända varumärken datorer som Acer och Hewlett-Packard. The Advent laptop tangentbordet har inbyggd mus touch-pad funktioner som gör att du kan flytta runt musen på skärmen med dina fingrar. Funktionsknappar på toppen av styrelsen innehåller alternativa sätt att avsluta och gå in program

  Funktionstangenter

  Advent laptop tangentbord funktionstangenter är "snabbtangenter" som fungerar som genvägar till program och funktioner på datorn. Funktionstangenterna ibland fungerar inte och kommer inte att utföra funktionen som tilldelats knappen. Detta problem anses vara en hårdvarufel, och lösningen är att ersätta tangentbordet eller använder en Universal Serial Bus (USB) tangentbord för laptopen.

  Funktionsstörning Keys

  Advent tangentbord är gjorda av tunn plast. Slående nycklarna för hårt kommer att orsaka nycklarna till sönder eller fastnar tafatt i bostaden som stödjer tangentbordet. När dessa tangenter fastnar i bostaden, kan en PIN verktyg som enkelt knapparna på rätt spår igen. Om det finns för många nycklar som fastnar eller går sönder, du kan köpa ett nytt advent tangentbord och har det installerat.

  Mouse Problem

  Musen ligger i botten av Advent tangentbordet men är ansluten till tangentbordet data band som skickar information genom tangentbordet för att flytta mus på skärmen. Om musen inte fungerar, kontrollera kontakten under tangentbordet för att se om den är lös. En lös koppling kan orsaka musen eller andra nycklar inte att fungera på den bärbara datorn.

  Elektriska Brist

  En elektrisk brist kan orsaka en Advent tangentbordet inte att fungera korrekt. En brist är när moderkortet i den bärbara datorn inte får den spänning som krävs för att effektivt använda datorn. När detta händer, vissa enheter sämre eller obrukbar. Kontrollera om ditt nätaggregat är extremt varmt eller om ditt system värmer upp sig på tangentbordet. Om så, byt den elektriska adaptern.

  Wire skador från Keystrokes

  tråd som är ansvarig för flytande kristaller (LCD) på Advent laptop sträcker sig från under mitten av tangentbordet till LCD-display enheten. Denna tråd är oskyddat och kan skadas från slående knapparna över ledaren. När detta händer kommer displayen visar inte rätt färger eller skärmen går svart. För att eliminera detta problem, köp ett tangentbord täcka som passar nycklarna att lätta på trycket mellan tangentbordet och video-kabel.

  Tangentbordsdrivrutiner

  Problem har rapporterats med uppgraderingar från Windows Vista till Windows 7. Windows 7 kommer inte att erkänna systemet drivrutiner som driver advent tangentbordet. För att få tangentbordet att fungera måste du ladda gamla drivrutiner i Windows 7 felsäkert läge, som används som helst det finns en hård-eller mjukvara avvikelse. Advent tangentbord drivrutiner kan läsas in från den ursprungliga återställnings-CD, som medföljer systemet vid köptillfället.


Previous:nothing Next:felsökning Ethernet controller en Dell gx280

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en hårddisk till en förtrupp Enermax kapsling
 • hur man väljer och installerar en trådlös router
 • hur man reda på vilken typ av ljudkort datorn använder
 • hur man fyller en HP 56 bläckpatron
 • hur man ansluter en bärbar lcd till en dator
 • hur man byter fixeringsenhet på LaserJet 5200
 • Skillnaden mellan en dual core & Quad Core
 • hur man hittar rätt dator gäller för en dator att bygga
 • Hur kan jag lagra konverterade videofiler utan hårddisk utrymme?
 • hur till förbifartsleden hårddisk skydd på en Dell 8600