Dator > Sound Blaster X-Fi problem

 • Sound Blaster X-Fi problem


 • Sound Blaster X-Fi ljudkort är tillverkare av Creative Labs, Inc. ljudkort är konstruerad för 32 och 64 ansökningar lite spel, surround-ljud hemmabio ansökningar och förbättrat ljud program. X-Fi ljudkort har även integrerade kretsar som kan upptäcka ljud och beräkna EQ nivåer för strömmande Internet audiotillämpningar

  "Brus" moderkort Problem

  Sound Blaster X-Fi har "sprakande frågor" med vissa moderkort. Denna sprakande produceras när ljud når vissa nivåer högre än 5 dB. De två moderkort som inte hade någon "sprakande" problem med X-Fi kort var ASUS A8N-SLI och ASUS M2R32-MVP moderkort. Så om du köpt en X-Fi-kort och du vill ha en sprakande utan erfarenhet, se till att ditt system har rätt moderkort till stöd för X-Fi kort.

  Programvara Driver

  drivrutinen koden för Sound Blaster X-Fi ljudkort är hämtad från bitar av andra Sound Blaster produkter. Resultatet är ett ljud drivrutin som använder för mycket utrymme på hårddisken (130 MB) och extra minne som kan användas för andra tillämpningar. Föraren är inte en självständig kodad förare (föraren kodad specifikt för X-Fi-produkt), vilket gör att installera drivrutinen långsamt och tungrott. Installation av drivrutin problem är vanligare i uppgradering från Windows XP till Vista 32/64 bitars operativsystem.

  Vista 32 och 64 bitars operativsystem

  Windows Vista 32 och 64 bitars operativsystem har kompatibilitetsproblem med X -Fi-kort. Systemfel, stannar och krascher orsakas av instabila föraren versioner som inte är skrivna för X-Fi-teknik. Den mest stabila Sound Blaster X-Fi version för Windows Vista-operativsystem är Version 2004/05/02. Om du har problem med X-Fi i Vista, är detta den version som ska laddas ned från Creative Labs hemsida för att lösa problemet.

  Inkompatibla Chipset Problem

  Sound Blaster X-Fi har chipset kommandon som kommunicerar med ljudet på moderkortet. Problemet är att Sound Blaster chipset programmering på kortet inte medger extra personsökning minne för större speländamål. X-Fi-kort har sina begränsningar när det gäller minnesanvändning på vissa spel program, vilket leder till ljud skär in och ut när du använder gaming ansökan.

  Kundsupport

  Komma i kontakt med Creative Labs kundsupport kan vara en svår uppgift. Om du har problem med X-Fi-kort, är den bästa lösningen att gå till Flashback Forum och efter ditt problem. Många av de tekniska forum har dataspecialister som förmodligen kan peka dig i rätt riktning för att lösa ditt problem om din X-Fi-kort (se "resurser").


Previous:nothing Next:hur en dator på nätet

Relaterade artiklar


 • Vad är Micro SD minne klasser?
 • hur man fyller en OKI tonerkassett
 • Mac: tecken på en dålig logikkortet
 • hur man fixar en HP C3180 patron
 • hur man laddar xp på en flash-enhet
 • hur man kan kontrollera för uppdateringar
 • hur man får Logitech Cordless optiska MouseMan programvara som fungerar på Vista
 • tillgång till dator och funktionshinder
 • Hur får jag min mac skärmsläckare att stanna på?
 • hur man ansluter en bärbar lcd till en dator