Dator > hur man köper en extern hårddisk

 • hur man köper en extern hårddisk


 • En extern hårddisk är något som varje dator ägaren ska investera i. Externa hårddiskar ger en back up i händelse av att din dators hårddisk går sönder, och gör att du gott om extra utrymme för att lagra filmer, bilder och musik utan att ta upp värdefullt utrymme på din bärbara eller stationära. Att köpa en extern hårddisk är en av de bästa köp du kan göra i fråga om att skydda och lagra ditt digitala liv och det finns en hel del saker att tänka på när du handlar för den perfekta extern hårddisk.
  1
  Fundera kapacitet. . . Din externa hårddisk bör vara minst lika stor som datorns interna hårddisk. Om datorns hårddisk är 250GB så ska du leta efter en extern hårddisk som är minst denna egenskap. Många väljer att köpa ännu större kapacitet hårddiskar, detta sätt kan säkerhetskopiera alla sina hårddisk innehåll och har fortfarande utrymme kvar för att lagra allt extra filer som filmer och fotografier som inte får plats på sina hårddiskar.
  2.
  Titta på anslutningarna tillgängliga. Många externa hårddiskar ansluta via USB eller Firewire-anslutningar. Har din bärbara eller stationära har en USB-eller Firewire-anslutning? USB är fortfarande vanligare sedan Firewire, men du vill kontrollera din dator för dessa anslutningar och sedan välja en extern hårddisk som ansluts till en av dessa två alternativ. Tänk på att nästan alla USB-kompatibla enheter använder USB 2. 0-teknik, om din dator är äldre kan den ha USB 1. 0-teknik. Detta innebär att din externa hårddisk med USB-anslutningar inte kan arbeta lika snabbt eller överhuvudtaget med datorn.
  3.
  Titta på ingår säkerhetskopiera programvara. Många externa hårddiskar levereras med programvara som låter dig ställa in en back up schema. Att sätta upp en backup schema är en utmärkt sak att göra eftersom det sätter säkerhetskopiera data på auto pilot. Du kommer att se till att dina säkerhetskopior så aktuella som möjligt i händelse av datorn misslyckas. Några av de program som levereras med externa hårddiskar kan endast testversionen kan du få betala för det fullständiga programmet.
  4.
  Tänk recensioner av tillförlitlighet. En extern hårddisk är bara bra om det fungerar. Du vill välja en extern hårddisk som har en betrodd rykte, har bra anslutningshastigheter, har en hel del förvaring, och kommer inte att dö oväntat på dig. Företag som Lacie och Western Digital gör några av de bästa externa hårddiskar på marknaden idag. Be släkt och vänner som extern hårddisk de egna och sina erfarenheter med den externa hårddisken. Kontrollera översyn webbplatser som Cnet. com att se vad experter och konsumenter säger om de bästa externa hårddiskar.
  5.
  överväga storleken på hårddisken. Om du planerar att resa med din externa hårddisk, kan du köpa de som får plats i fickan men ändå hålla en stor mängd data. Även de större "skrivbord" externa hårddiskar blir lätt och liten nog att sätta i en portfölj eller ryggsäck. Oavsett om du ska flytta din köra runt en hel del eller det kommer bara sitta på skrivbordet hemma, kan du hitta en elegant ser modell som ser bra ut på ditt skrivbord.

  Tips och Varningar


 • leta upp de bästa priserna. Priserna på teknik är alltid minskande, kommer du få mer och mer lagringsutrymme om lägre priser.

Previous:nothing Next:hur man får mer utrymme på din dator

Relaterade artiklar


 • Hur man laddar ner en FireWire-video via USB
 • hur man öppnar upp en iMac sfär
 • Hur byter jag fläkten i en iMac G4?
 • Hur testar jag mic på min dator?
 • hur man skapar en virtuell hårddisk för att ladda från en flash-enhet
 • hur man installerar dell minne
 • Hur ändrar jag min repa köra?
 • hur du säkerhetskopierar din dator filer innan en datorkrasch
 • Hur konvertera vob till mp4 på en Mac
 • Hur visar jag min laptop-skärmen på mitt skrivbord bildskärm?