Dator > kommer externa modem påskynda min fjärranslutning?

 • kommer externa modem påskynda min fjärranslutning?


 • Som med all teknik i Personal Computer World, hårdvara revolutioner snabbt att göra enheter som är oundgängliga för fem år sedan och helt föråldrade idag. Detta gäller för de gamla trogna uppringt modem, liksom. Detta kan vara frustrerande för användare som inte har råd bredband DSL-tjänsten eller bor där DSL är inte tillgänglig. Men tyvärr finns bara så mycket som kan göras för att påskynda en uppringd anslutning. Ett externt modem får inte hjälpa

  Byta modem inte kan hjälpa

  Nej uppringt modem, oavsett märke eller modell, interna eller externa, kommer att förbättra fjärranslutning hastigheter betydligt. Medan vissa modem kan erbjuda förbättringar, kommer de inte att vara tillräckligt för att hantera robusta webb uppgifter som hämtar och visar YouTube-videor, musik och bilder utan större väntetid. Din erfarenhet av online-media kommer att vara lika plågsamt långsam. Den "yttre" karaktär av ett modem kommer inte att förbättra situationen, att byta till en bättre märke eller modell internt modem kan ge så mycket-om än mycket begränsad-förbättring.

  Ändra Internetleverantörer kan inte hjälpa

  Tror inte reklam hype och hävda att en viss företags fjärranslutning service är snabb. Jämfört med DSL, även de snabbaste uppringda hastighet är plågsamt långsam. Tekniken bakom uppringd bara inte gör det möjligt för blixtsnabba nedladdningshastigheter oberoende av Internetleverantör. Den uppringda signal stiftelse, som består av växellådor tonvalstelefon, är bara långsam jämfört med en högre upplösning DSL signal. Uppringda tjänster använder ofta noder telefon distribution i din kommun som kan bli överväldigade under rusningstid. Uppringd leverantörer kan hävda sin signal är snabbare än en konkurrent signal, men det är inte sant, eller inte sant tillräckligt för att göra din uppringda upplever något bättre.

  "Lightening" Up kan hjälpa

  En lättare dator kan faktiskt hjälpa uppringd hastigheter. Använd den mest minsta säkerhetsprogram du känner att du kan komma undan med, snarare än en stor, tung namn-märkesvara som Norton, McAfee eller Avast. Eftersom du är på uppringd, blir dina chanser att smittade medan online minskar ändå. Använd inte den säkerhet som erbjuds av de flesta Internetleverantörer, eftersom de faktiskt kommer att sakta ner din uppkoppling. Använd bara en "lätt" anti-virus program som AVG istället. Använd inte program som kan söka efter adware och spyware i realtid. Använd en offline anti-spyware program efter att du har loggat ut. Stäng alla Internet Verktygsfält eller andra web tillbehör erfarenhet som Google Desktop. Stäng av chattprogram som Messenger. Öppna bara ett fönster åt gången.

  "Rengöring" Up kan hjälpa Too

  En ren dator också kommer att erbjuda vissa förbättringar uppringd hastigheter. Om datorn redan är smittad eller din Internet-relaterade filer fastnat med gamla innehåll och annat skräp, kan datorns förmåga att ta emot och behandla webbinnehåll kunna hindras. Sök igenom datorn efter virus, malware, spyware och adware. Töm temporära filer och Internet-filer historia innan du ansluter till din uppringda tjänsten. Windows erbjuder ett rättvist sanering program. Gå till "Den här datorn", väljer "Egenskaper" och välj sedan "Verktyg".


Previous:nothing Next:hur man bygger en dator låda utan monitor

Relaterade artiklar


 • Dell Wireless adapter instruktioner
 • hur man ansluter en bärbar lcd till en dator
 • hur man kan utvidga en SATA-anslutning hårddisk på systemkortet
 • hur man öppnar upp en iMac sfär
 • hur man ansluter en enhet Kingston blixt in i en Dell-dator
 • hur man byter en Dell 1150 batteri
 • hur man lyssnar på en ljud-CD på en dator
 • hur man kan spara batteri på din Mac
 • hur man byter DVD på en Compaq nx9010
 • cloud computing kontra flashminne