Dator > hur reparera en Toshiba Satellite

 • hur reparera en Toshiba Satellite


 • Att reparera en bärbar dator kan tyckas vara en enorm uppgift på grund av den myriad av problem som kan gå fel, allt från visa frågor till tangentbordet inte fungerar. Felsökning din Toshiba Satellite är det första steget. Om ett vanligt problem kan vara korrekt diagnostiserad, så kommer det troligen bara kräver en måttligt svår reparation som inte kommer att kräva hjälp av en professionell

  Du behöver:. .
  Stjärnskruvmejsel
  Bänd verktyg.


  1.
  Se till att din Toshiba batteri är i funktionsdugligt skick. För att ta bort batteriet och ersätta det första att stänga av din Toshiba Satellite. Vänd över den bärbara datorn och leta reda på batteriet kontur, som är ett övergripande beskrivning längst upp i mitten på baksidan av Toshiba. Ett batteri Stängningsanordningen kommer att vara belägen precis bredvid den, som när gled till vänster kommer att dyka upp batteriet.
  2.
  Ta bort och ersätt din Toshiba Satellite tangentbord slutar svara. Vänd över den bärbara datorn och ta bort alla tangentbord-relaterade skruvar på baksidan med stjärnskruvmejsel (på en satellitkarta modell, dessa skruvar kännetecknas av en liten tangentbordsikonen). Sedan, vänd försiktigt på Toshiba Satellite tillbaka och pop från tangentbordet sköld. Denna sköld ligger direkt under skärmen och strax ovanför själva tangentbordet. Den kan tas bort med hjälp av en platt föremål för att bända under skölden i sidorna, så att den kan dyka upp.
  3.
  Lyft upp tangentbordet långsamt och märker tangentbordskabeln som går från ned på tangentbordet till basen på Toshiba Satellite. Vid basen finns en tangentbordskontakten. Vänd detta till upprätt läge för att frigöra den och ta bort kabeln från basen. Lyft sedan ut tangentbordet överhuvudtaget. Du är fri att ersätta det med ett nytt och sätt tillbaka alla nödvändiga skruvar.
  4.
  Observera Toshiba Satellite bärbar dator skärmen, som du kanske kan upptäcka en display problem. Kan du se en svag bild på skärmen? Om så är fallet, är det sannolikt ett fel i LCD "lock nära" detektor. Använd ditt finger för att knacka försiktigt på locket byta flertal gånger att un-sticka den (det ligger direkt intill på LCD-skärmens gångjärn).
  5.
  Byt skärmen helt och hållet, om nödvändigt, genom att lossa skruvarna i ytterkanten av Toshiba Satellite skärm bezel med stjärnskruvmejsel. Sedan pop bezel bort för att komma åt de två metall fästena på båda sidor av skärmen. Ta bort skruvarna från dessa också.
  6.
  Koppla omriktaren kabeln och lyft ur skärmen. För att göra detta, leta omriktaren kabeln direkt nedanför mitten av displayen. Den går i en kabel vid denna tidpunkt. Frigöra den från den här kontakten, som kommer gratis skärmen för demontering och byte. Med den nya skärmen på plats, byt fästet skruvar och ramen för att säkra den.


Previous:nothing Next:skillnaden mellan ATX & mini ATX formfaktor

Relaterade artiklar


 • hur man använder en digital media kortläsare på en HP Pavilion
 • hur du ansluter min HP-skrivare trådlöst efter installation av programvara
 • hur säkra Verizon AirCard för en laptop
 • vad är SATA HDD?
 • hur ändrar pappersmagasin för att skriva ut en andra sida
 • hur jag ställer in min Samsung-skärmar till både min laptop och stationära
 • hur man använder Crystal-drivrutinen Eye webbkamera för Aspire 5315
 • Felsökning av en ViewSonic va721
 • hur man får Logitech Cordless optiska MouseMan programvara som fungerar på Vista
 • Toshiba Satellite tangentbord avlägsnande