Dator > felsökning av en Cyber Acoustics mikrofon dator stå

 • felsökning av en Cyber Acoustics mikrofon dator stå


 • De flesta dator stativ mikrofoner, såsom de från Cyber Acoustics, använda ett ljudkort för att fungera korrekt. Mikrofonerna är inte upptagna i datorns enhetshanteraren eftersom de använder samma ljudkort som din ljudutgång enheter använda. Att felsöka ett Cyber Acoustics stativ mikrofon måste du kontrollera både sin och programvara

  Du behöver:. .
  Installationsskivan (tillval)
  Tryckluft.

  Kontrollera ljuddrivrutin


  1.
  Klicka på "Start".
  2.
  Välj "Kör" och skriv "devmgmt. msc. " Detta startar "Enhetshanteraren".
  3.
  Klicka på "Ljud, video-och spelenheter. " Dubbelklicka på ljudenheten som anges under den för att starta sina fastigheter.
  4.
  Klicka på "Drivers"-fliken och klicka på "Uppdatera drivrutin".
  5.
  Klicka på "OK".

  Kontrollera Hardware


  1.
  Kontrollera att du har anslutit mikrofonen på rätt sätt. Cyber Acoustics och mest ljud tillverkare använder rosa mikrofon uttag. Anslut detta uttag till rosa uttaget på din dator /laptop.
  2.
  installera ytterligare drivrutiner om din monter mikrofon levereras med programvara. Sätt i skivan och helt enkelt följa anvisningarna. Anvisningarna kommer att variera för olika modeller. När du får en dialogruta som säger att drivrutinerna installerades framgångsrikt på datorn, mata ut installationsskivan.
  3.
  Se till att du placerar mikrofonen står rätt sätt. Det kan vara en bra idé att minska bakgrundsljud (om någon) för att producera bra kvalitet för inspelning eller voice-chat.
  4.
  Kontrollera att mikrofonen mottagaren (övre delen) är fri från dammpartiklar. Om damm förekommer, använda en luft dammvippa för att ta bort den. Du hittar luft dammtrasor för datorutrustning i någon elektronikaffär.
  5.
  Klicka på "Start". Välj "Program" och sedan peka med markören till "Tillbehör". Klicka på "Ljudinspelaren". Hit the "Starta inspelning"-knappen om du använder Vista. Klicka på den rödfärgade, runda knappen längst till höger, om du använder XP. Tala i mikrofonen. Kontrollera att linjen på displayen rör sig upp och ner när du talar. Hit "Stop"-knappen och sedan "Play" för att se till att din mikrofon fungerar. Om mikrofonen är fortfarande inte fungerar, gå till avsnitt 3.

  Kontrollera volymkontrollerna


  1.
  Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen . "
  2.
  Klicka på" Maskinvara och ljud "och välj" Hantera ljudenheter "om du använder Vista. Klicka på "Inspelning"-fliken och kontrollera att mikrofonen status säger "Arbeta". Du kommer att se en grön bock inunder. Om du använder Microsoft XP, gå till steg 3.
  3.
  Klicka på "Ljud och ljudenheter. "
  4.
  Välj på "Voice"-fliken och kontrollera att "Standardenhet" under "Röstinspelning" identifierar din Cyber Acoustics monter mikrofon. Om den inte gör, klicka på rullgardinsmenyn väljer manuellt mikrofonen.
  5.
  Hit knappen "Volym". Kontrollera att det finns kontroll i rutan "Välj", under "Mic volym. " Kontrollera också att volymreglaget hela vägen upp.


Previous:nothing Next:hur man gör en setup disk från en återställningspartition

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort skrivskyddet på mitt microSD-kort
 • Hur får jag min CPU-användning ner?
 • hur man ändrar AAA-batterier i en trådlös mus
 • hur du tar reda tillverkaren av min CD
 • hur man bränner ett program för ett minne
 • hur gör jag Undelete eller återställa från en diskett?
 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen
 • Hur konvertera köra från NTFS
 • Toshiba Satellite tangentbord avlägsnande
 • hur man lyssna på gratis radio i Windows Media Center