Dator > Hur skriver jag ut öppet klistermärken med min skrivare?

 • Hur skriver jag ut öppet klistermärken med min skrivare?


 • Även skrivare vanligtvis ut på vanligt vitt papper, de är ingalunda begränsade till det. De kan skriva ut på papper i valfri färg, och de kan också skriva ut på OH. Vissa av dessa ark genomskinligt papper faktiskt klistermärke lakan, och genom att använda dem kan du skapa genomskinliga klistermärken. Många ark av transparent klistermärke papper kommit färdigskurna i former som cirklar och rektanglar, men andra är oförändrade och kan manuellt med sax

  Du behöver:.
  Laser-eller bläckstråleskrivare.
  Transparent klistermärke papper.
  Härskare.
  Sax.


  1.
  Reda på om din skrivare använder laser-eller bläckstråleskrivare teknik. Detta är ofta anges på framsidan av skrivaren själv. Om du inte kan hitta informationen där, se skrivarens handbok.
  2.
  Skaffa transparent klistermärke papper som är lämpligt för din typ av skrivare. Vissa märken har specifika produkter för bläckstråleskrivare eller laserskrivare, medan andra är kompatibla med båda. De flesta kontor butiker måste ha ett urval, och många sorter kan också köpas online. Försök att hitta papper som passar dina behov. Till exempel, om dessa klistermärken är för utskick kuvert, hitta ark som har färdigskurna i rektangulär.
  3.
  Placera dekalen papper i skrivaren facket. I de flesta fall vill du etiketterna vara vänd nedåt, som skrivare vanligtvis skriva ut på den sidan.
  4.
  Öppna en ordbehandlare eller bildbehandlingsprogram och försiktigt ordna data så kommer det att skrivas in på rätt yta. Till exempel, om du skriver ut adresser för kuvert, se till att adresserna är placerade på ett sådant sätt att var och en faller perfekt på en av klistermärken. Att göra det, använd en linjal för att mäta längden och höjden på klistermärken, liksom avståndet mellan dem. (Denna information kan också komma med dekalen lakan. ) Många ordbehandlare och bildbehandlingsprogram har härskare på toppen och sidan av skärmen. Använd dessa för att mäta var din text ska falla.
  5.
  Skriv ut dokumentet. Med de flesta program görs detta genom att klicka på Arkiv och sedan Skriv ut. Alternativt kan det helt enkelt vara en ut ikon som du kan trycka på programmets verktygsfält. Det kommer att se ut som en skrivare med papper som kommer ut av det.
  6.
  Kontrollera att skrivaren har skrivit ut etiketterna på klistermärken. Om det missade, upprepa steg 4 med speciell uppmärksamhet på var du placerar data.
  7.
  Om du använder en omodifierad Dekalark, klippa klistermärken med hjälp av en sax.


Previous:nothing Next:hur man installerar en Lucent vinna modem

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett trådlöst kort i en Dell D610
 • hur man uppgraderar en laptop hdd med SSD
 • hur man byter processor i en Dell Latitude
 • skillnader mellan SDH och PDH
 • hur man använder ett hopp enhet utan ansträngning
 • hur du säkerhetskopierar dina audio / video information
 • Hur får jag min mac skärmsläckare att stanna på?
 • Felsökning av en ViewSonic va721
 • hur man skapar en flash-enhet täcka
 • hur man skall avgöra HP Compaq d530 nätverkskort