Dator > Hur du dela skärmen på en gateway laptop?

 • Hur du dela skärmen på en gateway laptop?


 • Det finns två sätt att "split" en skärm på en Gateway bärbar dator eller någon bärbar dator för den delen: med hjälp av en sekund datorskärm för att ge en delad vy av skrivbordet i Windows eller genom att konfigurera filer och program så att de delar lika på bildskärmen verkliga egendom. Annars är det inte möjligt att fysiskt ändra din bärbara dator grafikkortet att skapa äkta "split screen" åsikter om din bärbara dator skärmen korrekt

  Dual Monitor Splits

  Multi-tasking är blivit så vanligt bland användare att fler människor finner ett behov av att använda två bildskärmar. Medan skrivbordet ägare använder dubbla adaptrar övervaka video för att uppnå denna uppdelning kan laptop-ägare göra något samband för att uppnå samma effekt. Anslut någon CRT-eller LCD-skärmen i blå DB9 video kontakten på baksidan eller på sidan av din Gateway laptop och slå på monitorn. Navigera till din Kontrollpanelen och sedan "Visa". Klicka på "Identifiera", och du kommer att se två nummer blinkar på skärmen. Din primära ombord övervaka på den bärbara datorn skall märkas "1. " Den andra skärmen bör identifieras som skärm "2. "

  Tweaking Dual Video Set-Up

  Om den andra skärmen inte identifierar korrekt (som" 2 "), som grafikkortet så det kommer att fungera som en dubbel skärm system. Du kan också behöva träffa "FM + VideoOut" knapparna på din Gateway laptop att aktivera denna andra skärmen. När den andra skärmen korrekt sätt identifierar, ställ den att fungera som en helt separat vy eller "förlänga mitt skrivbord till denna skärm" för att skapa en super-bred skrivbordsvyn. Du kommer nu att kunna skapa program och dokument på skärmen (laptop) och program och dokument på den andra skärmen (extern skärm) samtidigt. Musen kommer att kunna resa över och hoppa från skärm till skärm.

  Plattsättning Alternativ

  Om du inte har en bildskärm eller om du inte har dubbla kapacitet som det här kan du simulera fortfarande en "split screen effekt. " Öppna två dokument eller program genom att dubbelklicka på ikoner på skrivbordet eller från Start-menyn. När det första programmet eller dokumentet öppnas klickar du på "Återställ nedåt" symbol i övre högra hörnet på skärmen. Det kommer att krympa i storlek och svävar i mitten av skärmen. Öppna det andra programmet och återställa det ner också.

  I Windows 2000, XP och Vista måste du manuellt justera gränserna för både "kaklade" program skärmar så delar de lika på skärmen fastigheter. Så länge de inte överlappar varandra, kan du arbeta på ett dokument och sedan arbeta på den andra utan att orsaka vare skärmen för att minimera. I Windows 7 kan du "knäpp" dessa två skärmar för att automatiskt justera sina gränser för att dela skärmen. Denna "knäppa" Tricket är framkallas genom att klicka på en skärm med muspekaren och snabbt "kastar" skärmen för att den bortre sidan av skärmen och sedan upprepa flytta med den andra skärmen.

  Speciella videoadaptrar

  Det är inte möjligt att ändra ett grafikkort på en Gateway laptop kan du köpa speciella adaptrar som skickar videosignal till en extern bildskärm och dela vyn i två eller flera avsnitt på samtidigt. Dessa adaptrar kan köpas online via dator mediautrustning webbplatser.


Previous:nothing Next:hur man fyller hk-02 patroner

Relaterade artiklar


 • hur man borra & fylla en tonerkassett
 • hur man hittar ett kompatibelt grafikkort
 • bläckstråleskrivare vs Bubble Jet
 • hur man använder en flash-enhet som primär enhet
 • hur du tar bort den trojanska hästen msnhook.dll
 • skillnader mellan SDH och PDH
 • hur kopiera till en Maxtor extern hårddisk när det är plötsligt väldigt långsam
 • hur man starta upp en återställningspartition på en Compaq 6715b
 • hur du ställer in mitt trådlösa skrivare utan dsl
 • hur tyst pc fans