Dator > fördelar och nackdelar med internet kort för bärbara datorer

 • fördelar och nackdelar med internet kort för bärbara datorer


 • Internet-kort, eller trådlöst kort, få trådlös Internetanslutning på väg, järnväg eller många andra platser som traditionellt trådbundet eller Wi-Fi internet skulle vara otillgänglig. Dessa kort kan ge upptagen yrkesverksamma och studenter tillgång de behöver, men erbjuder inte så många roliga grejer som en mer traditionell Internetanslutning. Internet kort är underbara så länge du beakta alla aspekter av ägandet, inklusive kostnader, täckning och mössor bandbredd. Se till att jämföra lokala planer med olika bolag, och välja vad som bäst passar dina behov.

  Convenience /Signal Tillgänglighet

  Signal tillgänglighet är nr 1 fördelen med Internet kort. Korten expandera Internet avsevärt, så att användare på platser med en bra signal att få online när de behöver. Det är dock signal tillgänglighet inte garanterade och kan innebära problem i vissa områden. Det är viktigt att veta vilka områden som täcks och inte täcks av en Internet-bärare. Större företag som AT T, Sprint, T-Mobile och Verizon i USA tillhandahålla täckningskartor beskriver placeringen av tjänsten.

  Bandbredd

  Bandbredd utsläppsrätter är en annan viktig faktor att beakta. De flesta trådlösa kort planer har särskilda förmåner för överförda data per månad, från 250 megabyte data till fem gigabyte. Om du planerar att använda en Internet-kortet som främsta medlet för att nå Internet, eller om du planerar att göra stora mängder webbsurfing eller nedladdningar, kan dessa ersättningar snabbt fylla upp och leda till översatsning avgifter. De flesta trådbundna Internet-tjänster har inga hårda locket på data, eller en 10 till 50 gånger större än ett trådlöst kort, och är bra för användare som kommer att ladda ned eller upp stora mängder data. Förstå användande belopp innan man kan avgöra din plan.

  Speed

  Trådlöst kort ger tillgång till Internet där det annars skulle vara otillgänglig, men nedladdningshastighet kommer inte att matcha en typisk hög bandbredd Internetanslutning. Webbplatser tar längre tid att ladda, kommer information att ta längre tid att ladda ner och tillgång till Internet kommer att bli allmänt långsammare.

  Kostnad

  Kostnaden för trådlösa kort är varken ett proffs eller en kon, det är helt enkelt en faktor som bör övervägas. Trådlösa kort räckvidd mycket i pris och är vanligtvis dyrare än ett hem Internet-anslutning. Ibland priserna kan sänkas genom att para ihop kortet med en mobiltelefon avtal eller annan tjänst. Tänk på den initiala, kostnader för utrustning, kontraktslängd och kostnaden för alla bandbredder översatsad.

  Alternativa val

  överväga andra alternativ än ett trådlöst kort. Beroende på plats, trådlös åtkomst som tillhandahålls av restauranger, butiker, bibliotek eller till och med staden kan vara tillgängliga. Om du funderar på ett trådlöst kort främst för att få tillgång e-post eller sport information eller göra andra enkla uppgifter, överväga en plan mobiltelefon med uppgifter som ingår. Dessa tenderar att kosta mindre än en dator kort.


Previous:nothing Next:hur man ändrar AAA-batterier i en trådlös mus

Relaterade artiklar


 • hur du skriver ut kuvert efter varandra kontinuerligt med en HP 4
 • hur till återvinna stulna bärbara datorer med byte fri programvara
 • Hur lägger jag till RAM-minne till min laptop?
 • hur du ansluter en HP Laser Jet skrivare 4200 med en USB-kabel
 • Hur kan du överföra ditt iTunes-bibliotek till din Archos 5?
 • hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara
 • Hur man spelar 5.1 surround med Mac mini
 • hur bifoga en Dell tangent
 • hur du växlar på webbkameran på en Dell Inspiron
 • Hur vet jag vilket jack är ingång för ljud på min dator?