Dator > hur man demonterar en Toshiba Satellite M55

 • hur man demonterar en Toshiba Satellite M55


 • Demontering en Toshiba Satellite M55 kan vara en svår process för vissa, som datorer är komplexa och de som inte känner interna komponenter kan skygga om en tår ner. Det är dock avancerade datorkunskaper krävs inte att plocka isär Toshiba Satellite M55, och med en Phillips skruvmejsel och en plastpåse denna strävan kan avslutas med lite huvudvärk. Toshiba batteri, hårddisk, RAM-minne (RAM), tangentbord, skärm och mer kan alla tas bort i ditt eget hem.
  1.
  Stäng av Toshiba Satellite M55 och lägga den på rygg och ta bort batteriet innan du fortsätter. Att ta bort batteriet, hitta konturerna av batteriet. Denna översikt kommer att längst upp i mitten av botten på enheten. En utgåva mekanism kommer att vara direkt under batteriet disposition. Skjut spärren till vänster för att poppa ut batteriet.
  2.
  Ta bort alla skruvarna från baksidan av Toshiba Satellite M55. Använd en Phillips skruvmejsel och lägga undan alla skruvar, gärna placera dem säkert i en liten plastpåse, eftersom du behöver dem för senare. Ta sedan bort facket täcker på baksidan av Toshiba, som kommer att avslöja hårddisk och RAM. Båda dessa täcker har en märkbar kontur och ligger under där batteriet var. Med borta skruvar locken får dök upp, avslöjar RAM och hårddisken.

  RAM kan helt enkelt hoppat ur, men hårddisken är svårare och kräver avlägsnandet av små skruvar runt i ytterkanten av hårddisken med hjälp av din stjärnskruvmejsel.
  3.
  Vrid Toshiba Satellite M55 tillbaka över och ta bort tangentbordet sköld, som finns strax ovanför tangentbordet själv och höger under LCD-skärmen. Använd ett platt föremål, t. ex. en skruvmejsel för att bända under kanterna av skärmen och hoppar upp. Lyft sedan tangentbordet själv långsamt och delvis, som pekade på tangentbordskabel nedan. Denna kabel går från botten av tangentbordet tillbaka till basen av Toshiba, där en tangentbordskontakten lögner. Flip denna kontakten i upprätt läge för att frigöra den, sedan dra ur kabeln och dra ut tangentbordet helt.
  4.
  Ta bort skruvarna runt på skärmen: s bezel, sedan försiktigt pop på ramen av. Detta tyder på en metall fäste på vardera sidan av de exponerade displayen. Ta bort alla skruvarna från dessa fästen.
  5.
  Lossa inverter kabel som kommer att hittas under mitten av skärmen och direkt ovanför tangentbordet sköld brukade vara. Omriktaren kabeldragningar till en nu utsätts kabelanslutning. Koppla bort den härifrån, och sedan dra skärmen sakta backa från Toshiba Satellite M55 övre fallet, lyft upp och ut.


Previous:nothing Next:hur man byter en Dell M140 lcd inverter

Relaterade artiklar


 • av superclocking ett grafikkort
 • hur kopiera system filer till en CD i Vista
 • hur gör jag Undelete eller återställa från en diskett?
 • hur du tar bort tangentbordet i en HP Pavilion 5100
 • hur man fyller en OKI tonerkassett
 • Apple Cinema HD krav Display Power
 • Hur vet jag vilket jack är ingång för ljud på min dator?
 • kommer magi jack arbete på en router?
 • hur man kopierar en hårddisk från en maskin till en annan
 • hur man får till det trådlösa nätverkskortet inställningen på Xbox 360