Dator > hur man byter en laptop signal inställning

 • hur man byter en laptop signal inställning


 • Du kan justera både bild ratio och upplösning med ljudinställningar på kontrollpanelen på en PC laptop. Bärbara Mac-datorer automatiskt justera inställningarna för skärmupplösning och nyckeltal, vilka vid behov kan justeringar vara tweaked i Systeminställningar. Din bärbara dator och bruksanvisning tillverkarens webbplats ger information om inställningar och alternativ för videoutgång

  Du behöver:. .
  Laptop
  Extern bildskärm.
  Anslutningskabel.

  Process


  1.
  Stäng av datorn och den externa bildskärmen. När du ansluter en plugg till (eller kopplar från) en enhet, borde det inte finnas någon strömkälla i någon av de enheter, eftersom det kan skada enheterna.
  2.
  Anslut din bärbara dator till extern skärm och starta upp den externa enheten. Om det är en projektor, vänta tills den inleda och visa välkomstskärmen. Om det är en TV eller en bildskärm, enheten kommer att starta upp snabbare.
  3.
  Sätt på den bärbara datorn. Vänta på operativsystem (OS) och start-up processer som ska läsas in. Du kan berätta när datorn är inaktiv efter den initiala processerna har avslutats genom att titta på blinkande HDD (hårddisk) indikatorlampa. När lampan slutar blinka betyder det att processorn har slutat komma åt hårddisken och systemet är i viloläge.
  4.
  Ändra visningsläget så den bärbara datorn signal fångas upp av den externa enheten . Beroende på märke, datorer använder olika kombinationer av knapparna för att ändra signal inställningar. Vanligtvis måste du använda "Fn" i samband med någon av funktionstangenterna (F1 till F12). Titta på funktionstangenterna och leta reda på nyckeln till förändring visningsläge, men på vissa bärbara datorer, har nyckeln en förenklad bild av en skärm, eller säger "CRT /LCD". Håll ner "Fn"-tangenten och tryck på lämplig funktionstangent för att ändra visningsläge. Din extern display visar nu den bärbara skärmen.
  5.
  Trimma bildformat och upplösning från den bärbara datorn så att den matchar med den externa skärmen. För att justera förhållandet och upplösning, gå till "Visa inställningar" under "Kontrollpanelen", du kan öppna Kontrollpanelen genom att klicka på "Start" och sedan "Inställningar". I displayinställningarna dialogrutan kan du ändra värden för alternativ som "Screen Resolution", "Refresh Rate", "Color Quality" och "Aspect Ratio". Finns i handboken som kom till extern bildskärm att veta vilka värden för att ställa från den bärbara datorn. Vissa nyare operativsystem kan ta dig till visningsalternativ direkt när du högerklickar på skrivbordet och välj "Grafik Egenskaper".

  Tips och varningar


 • Stäng av båda enheterna när du kopplar loss den bärbara datorn från den externa enheten. När du slår på den bärbara datorn igen kan du gå tillbaka till standardinställningarna från displayen dialogrutan Alternativ.
 • inte ändrar proportionerna eller upplösning om den externa enheten fungerar bra med standardinställningarna signal.

Previous:nothing Next:hur man skapar en virtuell hårddisk för att ladda från en flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur du ersätter din Mac AirPort-kort
 • Fördelarna med platta bildskärmar
 • verktyg för rengöring diskar
 • hur man kan jämföra datorer med hastigheter
 • hur du uppgraderar TravelMate 3200 minne
 • Hur hittar du skrivardrivrutiner på en dator?
 • Apple Cinema HD krav Display Power
 • Hur vet jag vilket jack är ingång för ljud på min dator?
 • hur du köper rätt dator
 • steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ