Dator > hur man skapar en hårddiskavbildning

 • hur man skapar en hårddiskavbildning


 • Datorns hårddisk är den lagringsenhet som håller din dator data, inklusive operativsystemet, programfiler, drivrutiner och andra filer som du har skapat eller hämtat. Genom att skapa en bild av hårddisken skapar du en ögonblicksbild av ditt enhet som kan användas för att återställa systemet i händelse av att filer skadas eller virus. En hårddisk bild kan skapas med en hårddisk imaging nytta och kommer att kräva en lagringsenhet såsom en USB-flash-enhet, extern hårddisk, nätverksplats eller en DVD-brännare.

  Du behöver:
  Computer
  . Microsoft Windows.
  Internet-anslutningen.


  1.
  Hämta Makro Reflektera Fri genom att klicka på länken i "Resurser" i den här artikeln. När hämtningen är klar dubbelklickar du på programmet filen öppen installationsprogrammet.
  2.
  Klicka på "Nästa" knappen i Makro Reflektera Installer window. to extrahera installationsfiler. Klicka på knappen "Nästa" och sedan läsa licensavtalet. Klicka på knappen bredvid "Jag godkänner" text för att markera den och klicka sedan på knappen "Nästa".
  3.
  Kontrollera installationsplatsen och klicka på "Nästa". Klicka på "Nästa" igen för att bekräfta installationen inställningarna och starta installationen. När installationen är klar klickar du på "Stäng"-knappen.
  4.
  Dubbelklicka på "Makro Reflektera"-ikonen på skrivbordet för att öppna programmet. Klicka på "OK" för att avvisa meddelandet internetuppkoppling, klicka på "OK" på Licens skärmen. Klicka på OK igen för att bekräfta att licensen framgångsrikt tillämpats. Klicka på "OK"-knappen för att stänga av licensen fönstret, och Makro Reflektera Programmet kommer att öppnas.
  5.
  Klicka på Backup menyn längst upp i programfönstret och klicka sedan på "Skapa bild" för att öppna sidan Skapa backup image guiden. Klicka på knappen "Nästa". Välj den lokala hårddisken (den som du vill skapa bilden) genom att sätta en bock bredvid det och sedan på "Nästa".
  6.
  Välj den plats där du vill lagra bildfilen som kommer att skapas. Detta kan vara samma lokala hårddisken (om det finns tillräckligt utrymme på disken), en annan lokal hårddisk, en plats i nätverket, t. ex. en server eller mappad nätverksenhet eller du kan välja att spara på en CD eller DVD optiska enheten. Om du väljer CD-eller DVD-enheten, sedan sätter in en tom skiva i enheten vid denna punkt. Klicka på "Nästa" för att fortsätta.
  7.
  Markera den mapp där du vill spara på hårddisken bild, klicka på "OK". Klicka på knappen "Nästa".
  8.
  Kontrollera att imaging sammanfattningen inställningar är korrekta och klicka på knappen "Slutför" för att börja avbildning. Backup Spara fönster kommer att dyka upp. Klicka på "OK" knappen för att skapa en XML-säkerhetskopia Definition File på standardplatsen. Ett nytt fönster dyker upp och visar disken framsteg bildskapandet, beräknad tid och ett skjutreglage där du kan ändra prioritet på processen. Du kan fortsätta arbeta eller surfa på Internet under imaging processen, men några nya filer som skapas under processen kommer inte att visas i bildfilen.
  9.
  Klicka på "OK" efter den disk imaging har slutförts, klicka sedan på "Stäng" för att avsluta i Skapa Backup Wizard. Hårddisken bildfil kommer att ligga i den katalog som du angav under steg 6.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:Hur kan jag återskapa data från en CD knäckt?

Relaterade artiklar


 • Diy audio usb
 • hur man ansluter en Dell 948 skrivare till ett nätverk
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • hur man köper en analog inspelningsenhet
 • Hur konvertera en HP allt-i-ett-skrivare till trådlösa
 • fördelar och nackdelar med 64-bitars bearbetning
 • hur man byter processor på en Gateway Solo 2500
 • hur man byter bläckpatroner på en Hewlett Packard 7310
 • hur man hittar datorns grafikkort
 • Felsökning av en HP Deskjet 450 CBI skrivare som inte kommer att mata papperet