Dator > hur man använder en 2,0 gb PQI USB reser hårddisk

 • hur man använder en 2,0 gb PQI USB reser hårddisk


 • PQI är en tillverkare av kringutrustning till datorer, inklusive Traveling Disk serie USB-minnen. Flash-minne är en snabb och tillförlitlig lagring format som många människor tenderar att använda för säkerhetskopiering så att deras viktiga filer kan bevaras i händelse av hårddiskfel. Dessutom, eftersom de flesta datorer kräver inga drivrutiner för att använda flash-enheter, kan en PQI Traveling hårddisken användas som ett snabbt sätt att flytta filer från en dator till en annan utan att behöva installera ytterligare programvara. Använd en PQI Traveling Diskenhet att lagra eller flytta små filer som bilder, dokument eller musik.
  1.
  Anslut din PQI Traveling Disk köra till en ledig USB-port på datorn. Efter en stund upptäcker Windows flash-enheten och installerar de drivrutiner som krävs för att få det att fungera. Om du aldrig har använt ett USB-minne i datorn innan, kan du få ett meddelande om att "enheten är klar att använda. "
  2.
  Klicka på "Start"-knappen , klicka sedan på "Dator" om du kör Windows 7 eller Vista eller "Den här datorn" om du kör Windows XP. Den här skärmen visas alla enheter installeras på din dator. Den resande Diskenhet identifieras med en etikett som "Flyttbar disk" eller "USB Mass Storage Device. "
  3.
  Dubbelklicka på ikonen för PQI Traveling Disk-enhet. Skärmen ändras och visar innehållet på enheten.
  4.
  Arbetet med resenärerna Diskenhet som du skulle någon annan dator lagringsenhet. Flytta filer till den genom att högerklicka på dem, klicka på "Kopiera" och sedan högerklicka i det öppna fönstret för att flash-enheten och klicka på "Klistra in". Alternativt dra filer till det öppna fönstret och släppa dem. Ta bort filer genom att högerklicka på dem och välja "Ta bort".

  Tips och varningar


 • Windows Vista och 7 innehåller ett system som kallas "ReadyBoost", som tillåter en höghastighets-USB-minne som ska användas för extra tillfällig lagring för att öka hastigheten på din dator. Om din PQI Traveling Disk Frekvensomriktaren uppfyller kraven hastighet för ReadyBoost, visas ett fönster när du ansluter enheten till datorn. Följ instruktionerna för att börja använda din USB-enhet för ReadyBoost. Observera att när ReadyBoost är aktiverad, kan en del av lagringsutrymme på enheten inte användas för andra filer.
 • PQI distribuerar ett verktyg som heter Ur-Smart för Traveling hårddiskar. UR-Smart bistår med processen att hålla viktiga filer såsom dokument och sparade e-postmeddelanden synkroniseras med flash-enheten. Hämta Ur-Smart om du använder din resa Diskenhet att synkronisera dessa typer av filer.
 • Med vissa äldre datorer, kan du få ett felmeddelande när du ansluter Traveling Diskenhet om att du har anslutit en hög USB-enhet till en låg-Speed USB-port. Om du får detta felmeddelandet och använder en stationär eller torn dator, prova med att ansluta flash-enhet till en USB-port på baksidan av datorn. Undvik att använda en USB-hubb, eftersom vissa typer av hubbar kan leda till att filer överförs till och från flashminnet långsammare.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man återställer chip på CLI-8BK bläckpatron

Relaterade artiklar


 • hur Flash BIOS med awdflash
 • hur du ställer in en dator för stående orientering
 • Hur man använder en G51 ljudsystem
 • hur man installerar HP-skrivardrivrutiner utan extra mjukvara
 • vad som orsakar ljudet att sluta arbeta på en dator?
 • Hur lägger jag filer till roten av USB flash-enhet?
 • hur du installerar en andra SATA-hårddisk med Ubuntu
 • hur man bygger ett hem system videoövervakningssystem med min pc
 • hur man kan anpassa hastigheten minne för Windows XP
 • användningar av ett SMART Board