Dator > bläckstråleskrivare vs laser faxar

 • bläckstråleskrivare vs laser faxar


 • Oavsett om det är laser eller bläckstråle, faxen, en mer eller mindre allmänt förekommande kontor tillbehör, som används av företag, stay-at-home företagare, arbetssökande och många andra för en rad olika syften. Det kan användas för att kommunicera viktig affärsinformation, göra middag online eller plats att ta ut order lunch. Faxen har många användningsområden för oräkneliga människor

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Diskettenheten.
  Diskettenheten kabel.
  Diskettenheten skruvar

  Fördelar med Inkjet Faxmaskiner

  bläckstrålefaxen Maskinen är en billig apparat som är mer lämpad för lätta -. 30 eller så fax per dag . Detta gör den till en väl lämpad och prisvärt alternativ för små företag eller hem-baserade företag. En bläckstråleskrivare Tonerkassetten kan genomsnitt cirka 400 sidor faxas information. Dessutom, för den jämförelsevis billigare, producerar en bläckstråleskrivare fax ganska acceptabelt utskrifter av faxade informationen.

  Fördelar med Laser Faxmaskiner

  För tunga applikationer, är lasern fax ett klokt val. Laser faxapparater kan hantera ett mycket stort antal inkommande fax och kan genomsnitt 5. 000 sidor per patron. För stora företag eller fax tjänsteleverantörer, är lasern fax värt en högre prislapp. Laser faxmaskiner också producerar högsta kvalitet utskrift av alla modeller av faxapparater.

  Överväganden för Inkjet Faxmaskiner

  Inkjet faxar har historiskt sett varit mindre tillförlitliga än laser modeller när det gäller långvarig användning. När en växel eller bältet har slitits till en viss grad det kommer att bli allt ned från den punkten. När detta händer är det nästan alltid klokt att byta aggregatet då det kommer att bli billigare i längden än upprepas reparationskostnader.

  Överväganden för Laser Faxmaskiner

  Möjligheten av en laser fax ska skrivas ut snabbare, skanna och lagra sidor i minnet eller skicka och ta emot färgbilder gör det mätbart mer komplicerat både mekaniskt och elektroniskt än bläckstrålefaxen maskiner. Detta innebär att vissa fel inte är lika användarvänligt som fixeras bläckstråleskrivare modeller. Om ett företag inte har egna tekniker som effektivt kan felsöka och utföra reparationer, kan den kräva fakturerbara servicebesök för att återställa enheten till rätt funktion. Detta kan innebära driftstopp och missade meddelanden.

  Andra överväganden

  När man överväger vilken typ av fax att köpa, är det klokt att överväga återkommande kostnader, såsom papper och toner, utöver det ursprungliga inköpspriset enheten. Majoriteten av faxmaskiner under 2010 är faktiskt kombination enheter som skriva ut och kopiera, vilket innebär att byta patroner kan kosta mer.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur du tar bort en CPU från en HP laptop

Relaterade artiklar


 • hur till göra min skrivare tillgänglig för alla datorer på mitt trådlösa nätverk
 • hur man skapar en nödsituation boot cd för en USB-enhet
 • Hur man överför digitala bilder till en bärbar lagringsenhet
 • hur man ökar datorns prestanda
 • information om biometriska enheter
 • hur du tar bort skrivhuvudet på en Canon iP4300 skrivare
 • är påfyllningsbläck lika bra som de tillverkade?
 • hur du ansluter en Toshiba Tecra A1 upp till en TV för en presentation
 • hur man installerar ett grafikkort i en Dell OptiPlex
 • hur man installerar en HP Deskjet F300