Dator > Hur konvertera quicktime till MPEG4 på en Mac

 • Hur konvertera quicktime till MPEG4 på en Mac


 • QuickTime 7 program från Apple kan du konvertera Quicktime video till MPEG-4 video format som är kompatibel med iPod, iPhone, Apple TV och din dator. Detta program kommer packat med alla Macintosh-datorer som kör Leopard och Snow Leopard operativsystem, och lägger automatiskt till det. Mp4-filen till ditt iTunes-bibliotek efter konverteringen är klar. När den nya versionen av videon är i iTunes-biblioteket, är det säkert att ta bort den ursprungliga mov

  Du behöver:. .
  Mac OS X 10.
  5 eller senare.
  QuickTime 7.
  0.
  3.
  QuickTime 7 Pro.

  Konvertering för Quicktime Player


  1.
  Klicka på "Finder" ikonen på skärmen's Dock och klicka på fliken Program i sidofältet i Finder. Dubbelklicka på QuickTime Player-symbolen för att köra programmet.
  2.
  Klicka på "File" längst upp på skärmen och välj "Open File" från drop-down menyn. Leta reda på din. Mov från listan och klicka en gång för att markera det. Klicka på "Öppna" fliken i nedre högra hörnet för att öppna videofil i QuickTime Player.
  3.
  Klicka på "Dela" längst upp på skärmen meny och klicka på "iTunes" från rullgardinsmenyn. Markera cirkeln bredvid "iPod och iPhone", "Apple TV" eller "Dator" för att konvertera video för den aktuella enheten och klicka på "Dela"-knappen.
  4.
  Klicka på den röda cirkeln i det övre vänstra hörnet i det exporterande Progress fönster för att stänga fönstret när konverteringen är klar. Tryck och släpp "Command"-tangenten och "Q" på tangentbordet samtidigt för att lagra ut Quicktime Player.
  5.
  Klicka på symbolen för iTunes på skärmen's Dock för att öppna programmet iTunes och klicka på fliken "Filmer" i iTunes sidofältet. Den nyligen konverterade filmen kommer att finnas i listan.

  Konvertering för Quicktime 7 Pro


  1.
  Klicka på "Finder" ikonen på skärmen's Dock och klicka på fliken Program i sidofältet i Finder. Dubbelklicka på QuickTime Player-symbolen för att köra programmet.
  2.
  Klicka på "File" längst upp på skärmen och välj "Open File" från drop-down menyn. Leta reda på din. Mov från listan, och dubbelklicka på den för att öppna filen.
  3.
  Klicka på "File" längst upp på skärmen och välj "Exportera".

  4.
  Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Export" och välj sedan "Film till MPEG-4. " Klicka på knappen "Spara" för att börja video konvertering.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man installerar Visioneer OneTouch 7600 skanner

Relaterade artiklar


 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare
 • Hur byter jag fysiskt bläckpatronen i HP 54?
 • hur du gör din avgift nätadaptern på en Dell laptop
 • hur man installerar en 9250c med en USB-kabel
 • hur man installerar minne i en HP m8020n
 • hur du installerar din externa DVD CD-brännare
 • Hur gör jag mu00C0rka en Personal Media Drive?
 • Hur kommer jag åt min stationära egenskaper när min musknapparna inte fungerar?
 • USB 1.1 vs USB 2
 • hur man köper en refurbished laptop rimligt pris