Dator > om Dell Latitude ersättning laptop tangentbord

 • om Dell Latitude ersättning laptop tangentbord


 • Laptop tangentbord kan slita ut snabbt. Vissa tangentbord slits ut från överskott användning, medan andra upplever katastrofer såsom spillts drycker eller tappa hela laptop. Som med andra laptop tangentbord, har Dell en ersättare tangentbord om delen blir skadade eller förstörda. Det enda verktyg som behövs är en skruvmejsel

  bort det gamla tangentbordet

  Tangentbordet bort för en bärbar dator är det inte svårt. Alla Dells bärbara datorer har en remsa på fliken ovanför tangentbordet. Detta band fliken ingår vanligtvis täcker för strömbrytaren och /eller Instant Internet switch. Detta är den första komponenten du måste ta bort från enheten. Ta bort denna strip kan du ta bort Dell-tangentbord med relativ lätthet.

  Enligt den tidigare Keyboard

  Efter att tangentbordet finns det komponenter som du måste vara medveten om innan du installerar nya tangentbordet. Till vänster i panelen där videon tråden ansluts till LCD-skärmen. Det är en skärmad kabel med svart färg och kan spåras till LCD-skärmen. Se denna tråd stannar på plats när du tar bort eller ersätta den gamla tangentbordet. Den tråden leder också till LCD omriktaren, som ansvarar för att skicka el till LCD-skärmen. Återigen, vara noga med att inte flytta denna del av panelen.

  Rengöring av panel

  Laptop tangentbord är en magnet för damm. Damm kommer in över knapparna och under tangentbordet panelen. Innan du installera den nya tangentbord, ta en burk med tryckluft och blåser ut damm som samlas mellan tangentbordet och panel det sitter på. Om du installerar ett nytt tangentbord utan att rengöra panelen kan ditt tangentbord utveckla statiska eller brist problemen snabbt. Använd även en grundstötning klipp när man arbetar med elektronik, speciellt när du installerar och rengöring datorkomponenter.

  Installation av nytt tangentbord

  Du bör vara redo att installera din nya Dell-tangentbord. Installera det nya tangentbordet genom att placera spåren av tangentbordet vid den södra änden av enheten även med skårorna i norra änden av enheten. Efter installation av tangentbordet, glöm inte att installera metallband som täcker strömbrytaren tillbaka på sin rätta plats.

  Kostnad och försörjningskällor

  Beroende på modell numret och laptop, bär Dells tekniska support ett sortiment av bärbara tangentbord på sin webbplats (dell. com). Om du köper det nya tangentbordet från Dell, kommer det att kosta mer eftersom det är ett original Dell tangentbord del. Det finns dator leverantörer som även säljer Dell ersättning tangentbord eller klonade tangentbord, som är billigare. Det genomsnittliga nya tangentbordet del startar på cirka $ 79.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur du ansluter två st torn & ett tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man bygger ett 12 volts strömförsörjning
 • hur man installerar minne i en Sony Vaio
 • hur till göra min dator ser min Sony DV kamera
 • hur man använder en Toshiba A75
 • hur du rensar bibehållen ljus på en HP LaserJet 4050
 • Lägga till ett större batteri till en funktion för reservkraft
 • instruktioner om hur man fyller HP Deskjet 4140 bläckpatroner
 • DDR 266 vs DDR 333
 • Lägga till en nätverksskrivare på Vista
 • säkerhetsskäl för Voice over IP-system