Dator > Hur man laddar ner och installerar HP-skrivardrivrutiner

 • Hur man laddar ner och installerar HP-skrivardrivrutiner


 • Varje maskinvarukomponent installerats i en dator krävs en drivrutin-Programvara kod med instruktioner om hur du använder hårdvara-som ska installeras. När det gäller en skrivare, som inte har rätt drivrutin installerad kommer att hindra skrivaren från att arbeta. Om du har köpt en HP-skrivare som inte innehålla en drivrutin skiva-kanske eftersom det har använts-du kommer inte att kunna använda den tills drivrutinen är installerad på din dator. HP har en stor support webbsida där du kan hitta och ladda ner drivrutinen för praktiskt taget alla skrivare företaget har producerat.

  Du behöver:
  Internetuppkoppling


  1
  Anslut skrivaren till ett eluttag och slå på den. . . Generellt ansluter nätaggregatet till en port på baksidan av skrivaren och att strömbrytaren är på den främre kontrollpanelen.
  2.
  Stäng av datorn om du ansluter den skrivaren till datorn med en parallellkabel. Kontakterna på ändarna av en parallell kabel är cirka två inches bred. Anslut ena änden av parallell-kabeln till skrivarens baksida, och anslut den andra änden till baksidan av datorn. Slå på datorn. Om en "Hittade ny maskinvara" visas på datorn, klicka på "Avbryt" knappen för att återgå till skrivbordet. Om du ansluter skrivaren till datorn med en USB-kabel, hoppa över detta steg.
  3.
  Öppna en webbläsare och gå till HP Support och nedladdningar hemsida genom att ange adressen http : //welcome. hp. com /land /oss /sv /support. html eller använder länken i avsnittet Resurser
  4
  Välj knappen nära toppen av det. . fönster som heter "Ladda ned drivrutiner och programvara. "Klicka i rutan" För produkt "och skriv modell namn och nummer som du ser på framsidan eller baksidan av skrivaren," Deskjet 6940, "till exempel. Klicka på dubbla pilen till höger om textrutan. Om mer specifik information behövs, visas ett nytt fönster med flera modellnummer, till exempel "Deskjet 6940" och "Deskjet 6940dt. " Klicka på modellnumret som mest liknar det du ser på din skrivare.
  5 .
  Välj det operativsystem installerat på datorn, till exempel "Microsoft Windows Vista. "
  6.
  Klicka på länken för den typ av programvara som du vill installera, till exempel" HP Full Feature programvaran och drivrutinen. "Vissa skrivare kan erbjuda ett val mellan detta och föraren bara. Installera HP full funktion programvara rekommenderas allmänt som fullständig programvara kan ge dig tillgång till funktionerna på den skrivare som inte är tillgängliga via operativsystemet ensam.
  7.
  Klicka på den blå länken "Download" längst upp i fönstret efter att ha gjort ditt val och spara filen på skrivbordet.
  8.
  Dubbelklicka på den hämtade filen för att installera drivrutinen och följ sedan instruktionerna för att installera drivrutinen på din dator. Om skrivaren är ansluten via en parallellkabel, är skrivaren klar att använda när installationen är klar. Om en USB-kabel används, anslut kabeln till en port på baksidan av datorn när du uppmanas av föraren installationsprogrammet. När programvaran är klar att installeras, starta om datorn för att börja använda skrivaren.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man fixar en sprucken skärm sony laptop

Relaterade artiklar


 • energianvändning av platta skärmar kontra CRT-skärmar
 • hur en klocka chip fungerar i en PC
 • hur man hittar IP-adressen till en Dell Dimension 3000
 • hur man ansluter en PC nätaggregat p10
 • hur du ställer fläkthastigheter i en PC
 • hur man startar upp ett usb flashdrive
 • En beskrivning av CRT-skärm
 • hur ta reda på mitt grafikkort hastighet
 • hur du ansluter din interna hårddisk till din laptop
 • hur man kommer åt USB-enheten på en Dell Dimension XPS R400 pc