Dator > Hur man laddar ner filer från uTorrent till en DVD-R använder Windows XP

 • Hur man laddar ner filer från uTorrent till en DVD-R använder Windows XP


 • UTorrent är en bita storlek fildelning klient som är fantastiskt för att hitta freeware eller icke-upphovsrättsskyddat material. Vet i förväg att distribuera upphovsrättsskyddat material är olagligt, och det är viktigt att du hämtar och distribuerar endast innehåll som lagligen är oskyddad. Med detta sagt, här är en guide för att njuta av filer du hämtar på uTorrent på en DVD genom Windows XP

  Du behöver:. . .
  1 tom DVD-R


  1

  Hämta de filer du söker från uTorrent. Att ladda ner en torrent, använda torrent. att, som söker igenom ett antal andra torrent hemsidor för den exakta filen du söker. När du hittar den fil du vill, ladda ner torrent, och din uTorrent webbläsaren automatiskt ska öppna och börja ladda ner den filen.
  2.
  När nedladdningen är klar sätter du in DVD-R i datorn. Ni vet den uTorrent nedladdningen är klar när status för nedladdningen bokstavligen säger "Complete". Högerklicka på filen automatiskt i uTorrent webbläsaren, och väljer att "öppna" uTorrent mapp så att du kan visa filen du hämtade. Dubbelklicka på den fil du nu se, och du ska kunna visa dess innehåll.
  3.
  Ladda ner DVD bränning. The Cheetah DVD-brännare, som finns CNET. com för nedladdning, är högt rankade, prisvärda och har ett enkelt gränssnitt. Se "Resurser" i den här artikeln för en länk till programvaran. Generellt sett alla DVD-bränning kommer att känna igen tom DVD i datorn och ge dig möjlighet att dra och släppa de filer du laddar ner från uTorrent i en mapp som ska kopieras till DVD. När du har gjort det, välja det alternativet som bör framför dig som säger något som liknar "Kopiera till DVD".
  4.
  I synnerhet att kopiera videofiler på DVD, öppna Windows Flytta Maker och den första översynen videofilen själv bara för att vara säker på dess kvalitet. Windows XP levereras automatiskt med Windows Movie Maker, så det borde redan vara tillgängliga för dig på din dator. Om du inte hittar det eller inte har det kan du hämta den från Microsofts webbplats.

  Se "Resurser" i den här artikeln finns en länk till en webbsida där du kan ladda ner Movie Maker. Med Movie Maker att öppnas, välj "File" och "Open" för att visa videofilen. Om du gillar det och välj sedan "Arkiv" och "Spara som" och i "DVI-AV" format, den högsta upplösning. Härifrån kan du överföra filen till DVD-bränning som du skulle någon annan fil.

  Tips och varningar


 • Bränna filer till en DVD kan ta ganska lite tid. Till exempel kan en 60-minuters film ta upp till fyra timmar eller längre tid.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man överför CD-skivor till IPAD

Relaterade artiklar


 • Hur du manuellt fixa din bärbara dator när licensen går ut
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • hur man installerar en HP laptop gångjärn
 • hur man identifierar komponenter inuti datorn
 • hur du uppdaterar ett ATI TV Wonder pro
 • hur man klona en hårddisk med hjälp av en docka station
 • hur Flash BIOS med hjälp av en USB-enhet
 • hur man håller en bärbar dator från överhettning
 • vad är skivan storlek för en extern hårddisk?
 • hur man fyller en Tennessee 350 patron Brother FAX