Dator > Felsökning av en T23 thinkpad

 • Felsökning av en T23 thinkpad


 • Lenovo har utvecklat Thinkpad T23 bärbar dator för ultra mobila användare som behöver en lätt och kompakt maskin. Företaget räkningar den bärbara datorn som har den senaste processorteknik för en snabb och pålitlig datoranvändning, oavsett om du är på kontoret eller på ett flygplan. Flera hårdvarubaserade eller mjukvara problem kan visas när du använder T23. Felsöka sådana problem att identifiera och hjälpa till att åtgärda underliggande problemet så att du kan återställa ditt mobila kontor produktivitet
  1.
  Kontrollera att T23 är påslagen om dess skärmen är mörk. Tryck på strömbrytaren på toppen av T23 tangentbord.
  2.
  Kontrollera att T23 har sitt batteri installeras om det inte kommer att svara på dess strömbrytare. Vänd den bärbara datorn över. Batteriet är synlig i främre hörnet av den bärbara datorn motsatt sin CD-enheten. Skjut batterispärren till pop-upp batteriet. Inspektera den för att se det finns ingen damm eller skräp som täcker dess metalldelar. Sätta in den i den bärbara datorn och ansluta datorn till en strömkälla med dess ingår strömkabeln till att batteriet är laddat.
  3.
  Flytta T23 om det känns varmt i handen. Böcker och andra föremål får inte hindra den bärbara datorns ventilationshål på baksidan. Vissa uppvärmning är normalt, och Lenovo rekommenderar att man undviker att placera den bärbara datorn på exponerad hud för att undvika brännskador.
  4.
  Skanna din T23 med PC-Doctor, som ingår ett diagnostikprogram på alla T23 bärbara datorer. Klicka på "Start" i nedre vänstra hörnet av skärmen. Placera muspekaren över "Program" för att öppna sin sida menyn och klicka på "PC-Doctor för Windows. "Push" Standard Test "för att skanna din bärbara program och kör några problem. Om diagnostikprogramvara hittar fel, kommer det att hänvisa dig på hur man fixar det.
  5.
  Consult Microsofts supportwebbplats om du upplever felmeddelanden eller varningar på skärmen. Sådana fel tillfrågas av Microsofts operativsystem. Microsofts webbplats erbjuder omfattande felsökning guider och förklaringar till alla vanliga felmeddelanden. Skriv felmeddelandet i webbplatsens sökfältet sätta fingret på potentiella lösningar .
  6.
  Ring Lenovos tekniska support linje avgiftsfritt på 800-426-7378 om du fortfarande inte kan få Thinkpad-dator att fungera korrekt. Tekniker är tillgängliga 24 timmar om dygnet.

  Tips och varningar


 • En användarguide ingår inte i T23 Thinkpad, och ingen är tillgängliga online. En inbyggd stödsystem är integrerat i T23: s gränssnitt. Om du har frågor när du använder den bärbara datorn, tryck på knappen på ovansidan av tangentbordet märkt "ThinkPad" för att starta den bärbara datorn är på skärmen användarhandbok.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur du formaterar en SimpleTech 320 extern hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man installerar WAD filer till din wii med ett SD-kort
 • Felsökning av en HP Deskjet 450 CBI skrivare som inte kommer att mata papperet
 • utrustning som används för att överföra data från en dator till en annan
 • hur du formaterar USB-minnen
 • hur man återställer bios på en Dell D620
 • hur man fyller PK patroner
 • hur du tar bort papperstrassel från en Dell-skrivare
 • AM2 vs AM2 + kompatibilitet
 • felsökning av en mus i Windows 2000 Professional
 • hur du installerar hårddisken i en Dell 600