Dator > tablett skrivblocket information

 • tablett skrivblocket information


 • Tablet-datorer blir allt populärare, med flera företag släppa nyare, mer avancerade modeller. Potentialen för denna nya teknik täcker många områden, från försäljning till utbildning, som digital anteckningsblock gör det enklare än någonsin att snabbt kommunicera och utbyta idéer med andra i samma styrelserum, klassrum eller på andra sidan av världen.

  Funktioner

  En tablett datorn använder digitalt bläck och touch-screen teknik, vilket gör skärmen till en digital skrivblocket att du kan skriva och rita på med penna eller fingrarna. Några tablet PC kommer med ett tangentbord, som en separat löstagbara delar eller redo att glida ur enheten, som liknar en mobiltelefon. Andra som Apple IPAD saknar tangentbord och helt förlita sig på pekskärmen. De flesta pekdatorer är mobila enheter, komplett med avancerade applikationer som tillåter användare att vara uppkopplad till Internet från vilken plats som helst.

  Typer

  Dell Latitude XT2 var den första Tablet PC och Hewitt Packard har också en Tablet PC TC 1000, komplett med avtagbara tangentbordet. Dessa tablett datorer använder en handskrift-erkännande system som använder några olika informationskällor, bland annat en ordbok, en analys av vad du skrev, att grammatik regler och jämförelse av liknande regler tolka det du skrev och visa det i maskinskrivna teckensnitt. Apples IPAD kör en Mac-operativsystemet och har en LED-bakgrundsbelyst pekskärm.

  Fördelar

  Många pekdatorer är betydligt lättare än den genomsnittliga bärbara datorn, som väger mindre än 3 kg. Med några, är anslutning till ett 3G-nät ett alternativ, vilket betyder att användaren är ansluten till Internet även utanför Wi-Fi områden. Eftersom tabletten tekniken utvecklas, så gör de program och många typer av programvara och program är tillgängliga för dessa enheter, från enkelt skapa fotoalbum och filmer med professionell kvalitet till att läsa e-böcker, hålla en videokonferens eller spela interaktiva spel.

  Potentiella

  Den ständiga uppkoppling erbjuds av tabletter innebär att studenter, lärare, affärsmän och någon annan skulle kunna delta i föreläsningar eller möten från någonstans i världen. Studenter som vill ta en kurs som inte erbjuds lokalt kan gå en distansutbildning klass och delta i lektionen. Yrkesverksamma kan flytta till en mer rörligt jobb, vilket ger dem möjlighet att resa. Lärare och arbetsgivare kan skapa mer avancerade, multimedia-presentationer fyllda utnyttja tablett datorns kapacitet.

  Expert Insight

  Enligt en rapport från Renee M. Cicchino av Seton Hall University, "I en allmän undersökning av deltagarna genomfördes i oktober 2003, rapporterade deltagarna att deras genomsnittliga användningen av tabletter varierade från "ofta" till "nästan alltid", både i och utanför klassrummet. De deltagare i samband med matematik, naturvetenskap och omvårdnad funnit dem vara ett ovärderligt verktyg. "Digitala skrivblock har potential att positivt ändra många olika områden i livet.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur du ansluter en mac & en PC till en monitor

Relaterade artiklar


 • hur du komprimerar en enhet
 • Definitionen av toner sidkapaciteten
 • Hur låser jag upp mitt tangentbord på min Dell laptop?
 • vad är en processor?
 • felsökning köra problem med en gateway-datorn
 • hur man använder 2 ISPS på ett modem
 • hur man installerar en extern hdd till Windows XP
 • hur du uppdaterar ett ATI TV Wonder pro
 • hur man uppgraderar en dator genom att installera en andra hårddisk
 • Hur gör jag överföra information till en dator från bara en hårddisk?