Dator > hur man sparar pengar på en skrivare under hela dess livstid

 • hur man sparar pengar på en skrivare under hela dess livstid


 • Skrivare har blivit mycket vanliga hushåll och objekt affärer. Människor uppgradera ofta till en nyare skrivare med några års mellanrum. Göra en del forskning innan du köper en skrivare och göra några ändringar i hur du skriver ut kan förlänga livet på din skrivare leveranser och spara lite pengar på vägen
  1.
  Först, om du funderar på att spara pengar i det långa loppet då ta lite tid att göra grundlig research i skrivaren alternativ. Inte automatiskt hoppa på den billigaste. Det kan visa sig att den billigaste skrivaren är fortfarande den bästa för dina behov, men det är bättre att veta att efter att du har några din forskning. Se till att du vet alla de saker som du behöver byta över livet på din skrivare och vad deras kostnader. Till exempel, vissa LaserJet-skrivare kräver en separat trumma förutom kassetten. Trummor behöver inte bytas så ofta som bläckpatroner, men de kommer så småningom behöva bytas ut. Kontrollera också i att ersätta kostnaderna för bläckpatronerna själva. Den ursprungligen priset på en skrivare kan vara billigare än andra märken. Men om deras patroner kostar mer än konkurrenten märken, då kan du sluta betala mer i det långa loppet.
  2.
  Nästa steg, om du funderar på att köpa en bläckstråle titta sedan i återfyllningsbara patroner alternativ. Dessa kräver lite mer arbete på din del, jämfört med komplett ersättare bläckpatron, men du kan spara pengar under livet på din skrivare.
  3.
  Tredje kan du också alltid se till priset för en renoverad skrivare. Om besparingarna inte är bra då kan du vara bättre med den nya. Jämför garantier om du gör detta.
  4.
  Fjärde, om du skriver ut en massa färg då forskning vilken typ av papper som du kommer sannolikt att behöva skriva ut på för den kvalitet du söker . Vissa billigare färgskrivare kan kräva att du köper fotopapper för att få bra resultat färgbild. Under livslängden för din skrivare från det ytterligare pris för den höga kvalitet papper kommer att lägga upp. Sök efter recensioner av olika skrivare för att se om andra kommer att skriva bra på vanligt papper. Den ursprungliga kostnaden av skrivaren kan vara mer, men du kan ta igen den kostnaden i besparingar papper kostnad senare.
  5.
  När du har skrivaren finns det några saker du kan göra för att utvidga bor du bläck, toner och levererar papper. Det första du kan göra är att gå in i fastigheten inställningar för skrivaren och leta efter något som "utkast"-läge. Du kan använda detta läge för att skriva ut när du inte behöver skriva ut professionella dokument. Jag skulle inte rekommendera det här läget för ett CV men om du bara vill skriva ut riktningar för dig själv eller ett recept för att ta in i köket då det här läget är bra. Utskriftskvaliteten kan bara vara lite lättare men det kommer att förlänga livslängden på din bläck eller toner.
  6.
  Nästa, vid utskrift av webbsidor leta efter "utskriftsvänlig" länkar till det du läser just nu. Klicka på dessa länkar kommer ofta tar dig till en annan version av den webbsida som bättre är formaterad för en skrivare. Denna sida kommer ofta tar ut saker som sida menyer och annonser som du inte vill ha med i utskriften. Det finns ingen anledning att slösa bläck på de saker du inte vill eller behöver läsa. Att ta bort dessa objekt kan även minska storleken på utskriften så den får plats på mindre lappar.
  7.
  Slutligen kan du beskära och klistra saker att ytterligare anpassa vad du kommer att utskrift. Låt oss säga att det finns två stycken vardera en tredjedel av en sida i storlek som du vill skriva ut från två olika filer eller webbsidor. Du kan antingen markera den text du vill från varje och sedan klistra in den i ett Word-dokument eller ta en printscreen av den och sedan skär bort just de delar du vill. Detta kommer att spara din skrivare bläck och papper genom att inte skriva en hel sida 5 artikeln när du bara vill ha en flera linje stycke ur det.

  tips och varningar


 • Om du kopierar och klistrar in från en webbsida alltid respekt för upphovsrätten.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man får musik på din DSi

Relaterade artiklar


 • hur man kan kontrollera hur mycket bläck i en bläckpatron
 • hur man använder ett Memory Stick PRO med en Vostro 1500
 • iMac G4 tutorial
 • vad är definitionen av dual layer brännare?
 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • hur man fixar en upp och ner skrivbordet
 • Hur man väljer ett grafikkort pci
 • hur man skriver ut på HP
 • hur man överför en flash-enhet till en dator
 • instruktion för att ersätta en tangent på en HP Pavilion