Dator > hur man bygger en DAW pc

 • hur man bygger en DAW pc


 • Att bygga en DAW, eller Digital Audio Workstation, är egentligen bara att bygga en dator som passar bäst för digitalt ljud inspelning och redigering. Även om "arbetsstation" refererar till datorn, kan det också vara nödvändigt att köpa några sekundära komponenter som kommer att arbeta med ljudinspelning /redigering programvara för att utöka systemets kapacitet

  Du behöver:.
  CPU
  . Moderkort.
  Termiskt fett.
  RAM.
  Strömförsörjning.
  Datorväska.
  CD-brännare skivenhet.
  Hårddiskar.
  Grafikkortet.
  Ljudgränssnitt kortet.


  1.
  Installera CPU på moderkortet.

  Både CPU och moderkortet ska ha tillräckligt processkapacitet. Processorn bör vara minst 2,33 GHz och en Intel-processor. De flesta ljudgränssnitt och mjukvaruföretag stöd för Intel mer än AMD. Moderkortet bör kunna stödja alla de komponenter som används.
  2.
  Applicera en liten mängd termiskt fett på ytan av processorn, anslut sedan processorns kylfläns till processorn och moderkortet .

  det termiska fettet hjälper processorn att överföra värme som det bearbetar information. Ju bättre kyls en processor är, desto mer sannolikt är det optimalt.
  3.
  Fäst RAM till moderkortet.

  RAM bör vara förenligt med moderkortet när det gäller snabbhet. Håll också i minnet att Windows XP 32-bitars utgåvor begränsa RAM använder för att 3. 5GB, även om du installerar mer än 3,5 GB.
  4.
  Installera strömförsörjningsenheten i ärendet.

  Med både nätdelen och ärendet Bullret är ett stort problem. Leta efter ett fall som är tyst men det kommer adekvat ventilering systemet. Undvik fall med sidan ventiler eftersom de kommer att lägga buller. Strömförsörjningen måste vara stark nog att hantera systemet, men ändå vara relativt lugnt. Med alla system, är en strömförsörjning på mer än 350 W rekommenderas.
  5.
  Installera moderkortet i fallet och skruva in den
  6.

  Installera CD-brännaren i ärendet.

  Eftersom detta är ett DAW, är det inte nödvändigt just nu för att installera en video media brännare (t. ex. DVD eller Blu-Ray). Skivenheter göra en hel del buller, samtidigt som man med den tid den används, borde inspelningar har gjorts.
  7.
  Installera hårddiskar.

  Återigen, hårddiskar göra ljud som skivor spinn. Ett alternativ är att använda solid state-hårddiskar, som har inga rörliga delar och är därför mycket tystare och snabbare än hårddiskar. Men från och med februari 2010, Solid State Drives är mycket dyrare och inte lika tillgängliga i stor kapacitet som hårddiskar.
  8.
  Anslut alla komponenter till elnätet och moderkort .
  9.
  Installera grafikkortet och ljudet gränssnittskort.

  Grafikkortet behöver inte vara mycket hög slutet. Ljudgränssnittet kortet måste kunna hantera alla ingångar och utgångar som önskas från systemet. Detta kan inkludera MIDI kontroll, men detta kan hanteras med en yttre komponent.
  10.
  Avsluta ärendet.

  Tips och varningar


 • Olika ljudinspelning /redigering programvara kräver olika system specifikationer. Det bästa stället att börja är att välja den programvara att använda och sedan bygga systemet med att programvarans lägsta systemkrav som riktlinje.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:felsökning av en satellit Toshiba CD-RW i Vista

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på min pc: s specifikationer
 • bluetooth vs län
 • felsökning av en Hewlett Packard Deskjet 810C skrivare
 • hur man installerar Logitech G25
 • hur du uppgraderar Phoenix BIOS när en dator vill inte starta
 • hur du uppgraderar minnet för en 2008 stationär dator
 • hur du aktiverar Fn knapparna på din thinkpad
 • hur man byter toner i en Kyocera FS-2000D
 • hur man installerar Dell Inspiron 5150 minne
 • hur man installerar en andra hårddisk i en Dell XPS M1730