Dator > hur man ansluter en PC till en TV med S-video

 • hur man ansluter en PC till en TV med S-video


 • En PC (persondator) kan i hög grad utöka kapaciteten hemunderhållning och erbjuder allt från personlig DVD redigering och uppspelning av strömmande video från Internet. Dessutom kan du förlänga datorns bildskärm till en tv, vilket ger ett rikare upplevelse, beroende på storlek och kvalitet på din TV. PC tillverkare erkänna detta efterfrågan på mångsidiga och robusta maskiner hemunderhållning, och många datorer är utrustade med "TV-Out" specifikationer, vilket gör att användaren kan ansluta till en TV: s S-Video-anslutning.

  Du behöver:
  PC med TV-ut och S-Video specifikationer
  . S-videokabel.
  Microsoft Windows operativsystem.
  Internet (tillval).
  Original dator instruktionsböcker (tillval).


  1.
  Kontrollera TV-Out förmåga. Om du är osäker datorn har "TV-Out" kapacitet tillsammans med S-Video, kan du använda trial-and-error genom att fortsätta vidare till Steg 2. Om din anslutning inte lyckas, får TV-Out inte vara ett alternativ på din dator.

  Att kontrollera om "TV-Out" är tillgänglig innan, titta i din ursprungliga manualer dator instruktion för information om " TV-Out "och" S-Video. "Ett bra ställe att börja är" innehållsförteckningen "och" Index ".

  Alternativt besöka datortillverkarens supportwebbplats, skriv in din dators modellnummer och sök efter instruktionsböcker. Till exempel , för att avgöra om en "Toshiba: Satellite A105-S4074" laptop har "TV-Out", navigera till Klicka på "Support", och smala urvalet ner till laptop's identifierande information Nästa "csd. toshiba. com. ". Klicka på fliken som heter "Bruksanvisning", som öppnas som en PDF-fil. Genomföra en sökfunktion i guiden visar att den bärbara datorn stödjer "TV-Out" och "S-Video. "
  2.
  Anslut kabeln. Anslut din S-Video-kabeln i både datorn och din TV. Se till att stiften är kopplade på rätt sätt och sitter stadigt.
  3.
  Access "Egenskaper för Bildskärm". I ditt Windows-operativsystem, för att högerklicka på din "Desktop" avslöjar en popup-meny. Klicka på "Egenskaper" för att öppna "Egenskaper för Bildskärm"-menyn. Två rutor är märkta som "1" och "2" kommer att visa. Square "1" är din primära bildskärm, vad du tittar på nu. Square "2" står för din TV.
  4.
  Utöka datorns bildskärm till TV. Nedan rutorna hitta avsnittet "Display" och välj rullgardinsmenyn. De val kommer att vara "1" och "2", med detaljerade namn och beskrivningar om varje display. Välj display "2".

  Titta under rullgardinsmenyn för "Utöka Windows-skrivbordet på denna bildskärm". Trycker på "apply" och "OK".
  5.
  Ställ in din TV till S-Video ingång. Antingen med hjälp av knapparna på din TV eller på fjärrkontrollen, ställ in TV acceptera S-videoingång. Vanligtvis är knappen "in", och trycker på den kommer växla till "S-video". På en fjärrkontroll, kan det finnas tillräckligt utrymme för en individuell knappen märkt "S-video". Rådfråga din TV eller fjärrkontroll manual för mer information.

  Tips och varningar


 • Din dator kan stöd för anslutning till en extra datorskärm, förutom till en TV. Om så är fallet kan du behöva använda knappen "Avancerat" på "fönstret Egenskaper för bildskärm att avslöja fler alternativ, så att ännu större mångsidighet och möjligheter för att utvidga din bildskärm.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:Windows XP: hur du laddar ner från ett Memory Stick

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan en trådlös router & en USB-adapter
 • hur du ansluter en Toshiba Tecra A1 upp till en TV för en presentation
 • Energy Star-kraven för nätadaptrar
 • hur du tar bort alias från Apple-menyn från en Mac
 • hur du ändrar fixeringsenheten på en Xerox DocuPrint n2125
 • hur du kan kontrollera minnet flash-enhet
 • Avinstallera ett internt modem som inte fungerar
 • hur man kan inreda en dator butik
 • hur man skapar en låda utbyte post
 • hur till återvinna köra format flash