Dator > Vilka är fördelarna med två skärmar?

 • Vilka är fördelarna med två skärmar?


 • Du behöver:
  gem

  Datorskärmens tekniken hela tiden förbättras. . Utöver de förbättringar, är kostnaden minskar hela tiden. Från 2010 är priset på monitorer så låg att datoranvändare behöver eller önskar stora skärmar har två alternativ: en stor bildskärm eller två (eller fler) mindre. Förutsatt att du har en kompatibel grafikkort kan priset av de två alternativen jämförbara. Det är viktigt att förstå fördelarna med två skärmar kontra en.

  Produktivitet

  När det gäller valet mellan en skärm eller två, är produktiviteten förmodligen den enklaste variabel att beakta. Detta är särskilt viktigt för grafisk formgivare och webbdesigners, programmerare, 3-D konstnärer och någon annan dator yrke där slutprodukten visar annorlunda än arbetsutkast. Webbdesigners arbetar i HTML, men behöver se deras slutprodukt som ska visas på webben. Hellre än att växla fram och tillbaka mellan webbvisning och HTML-kod kan designers använder två skärmar, en för varje vy. Videoredigerare kan ha sina redigering palett öppen på en bildskärm och Final Cut visas på den andra. Du kan utföra många uppgifter lättare att använda två skärmar istället för en.

  Underhållning

  Datorspel är ett allt populärare industri. En av de mest populära typer av spel är "first-person-shooter" (FPS). I FPS-spel, är spelaren mer oroad över den horisontella landskapet än vad hon är om den vertikala landskapet. Spel kan ställas in att använda flera bildskärmar, och ger spelaren en mer realistisk syn på vad hennes karaktär faktiskt skulle få se. En enda, större bildskärm kan ge en större bild, men spelaren är mer intresserad av panoramat än hon med den vertikala grafik.

  Från 2010 är det mest populära spelet i världen "World of Warcraft", som är en prenumerationstjänst-baserad tjänst. Många spelare har mer än ett abonnemang och spela dem båda samtidigt. Med flera bildskärmar, kan en spelare visa flera instanser av spelet på olika monitorer, snarare än att försöka visa alla instanser på en bildskärm.

  Viewability

  Som ökar bildskärmens storlek, förutsatt att samma proportioner, vertikal storlek ökar, liksom horisontella storlek. Vid någon punkt blir den vertikala höjden obekväma för användaren. Ta till exempel ett dokument. Precis som en bok, är det mer naturligt för oss att titta på sidor sida vid sida, i stället för ovanför varandra. Här dubbla skärmar visa sitt värde. Har en mycket stor display gör det möjligt för användaren att visa en hel del information som visas, men samma yta utnyttjas bättre horisontellt, eftersom det är mer bekvämt för användaren.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:vad är s.m.a.r.t.

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en ELTRON termoskrivare
 • CPU definition
 • hur man installerar drivrutiner för en IBM-nät kamera pro
 • hur man ansluter en Cintiq 21UX till en iMac
 • hur man återställer skrivarpatron en 6980 hk skrivare
 • Hur får jag ledigt minne till min dator?
 • hur man utrota eller upplösa laser bläck
 • hur man kan anpassa hastigheten minne för Windows XP
 • hur du lägger till toner till skrivare sedan skriva
 • hur man arbetar på trådlöst internet på min satellit Toshiba L40