Dator > utgår partition dataåterställning

 • utgår partition dataåterställning


 • En av de saker du kan göra med din dators (PC) hårddisk dela upp den i olika avsnitt, eller "partitioner. " Detta gör att du kan tilldela olika funktioner till de olika avdelningarna. Till exempel kan du installera operativsystemet på en partition, och hålla dina data på en annan. Om dina partitioner är felaktigt lyckades dock kan det vara lätt att ta bort en av misstag. Merparten av tiden, oavsett data du förlorat kommer att återvinnas

  återskapa filer från en raderad partition

  Filer att tas bort från din dator har inte tagits bort, utan helt enkelt flyttas till allokerat utrymme på hårddisken. Ledigt utrymme är utrymmet som inte är del av organisationen i ditt operativsystem. Genom att ta bort en fil, berättade du din dator som du inte längre behöver komma åt den, så att datorn sätta den ur vägen. Filerna är endast raderas permanent om du fyller alla lagringsutrymme på hårddisken med data som du behöver tillgång till.

  Det finns program som söker igenom din allokerat utrymme för dig och hjälpa dig att återställa borttagna filer. De flesta av dessa program erbjuder gratis tester som gör att du kan hitta borttagna filer, men för att återställa dem måste du betala. Men det finns några effektiva och lätta att använda program som är helt gratis. Ett sådant program är Data Recovery av ParetoLogic.

  När du har laddat ner setup körbara för ett program som Data Recovery, kommer du att behöva för att verkställa setup och installera programmet. När den är installerad kommer du vara redo att söka igenom datorn efter ersättningsgilla data. Göra det genom att köra programmet, välja de enheter som du vill scanna, och du börjar skanna.

  Beroende på storlek och komplexitet av din hårddisk, scanning till återvinningsbart data kan ta flera minuter att ens ett par timmar. När det är gjort, är det programmet som kan ha funnit många ersättningsgilla filer. Vanligtvis kan du filtrera data genom att skriva namnet på en viss fil du vill hitta i ett sökfält. Annars kan du helt enkelt välja alla de uppgifter och klicka på "Återställ"-knappen. Hursomhelst bör du kunna hitta dina uppgifter som saknas. Om det inte är där, kan du prova en annan program för tillfrisknande, men oddsen är det kommer inte hitta något nytt.

  Observera att en data recovery-program kommer inte att återställa borttagna partition, men kan återställa filerna som fanns på den.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man kan få text som lagrats på en flash-enhet

Relaterade artiklar


 • om macbook efi
 • Hur får jag min Epson adapter Bluetooth skriva ut två till jobbet?
 • hur du tar bort USB-kabeln för att starta en laserjet
 • typer av skrivare och företag
 • hur man formatera en laptop med en extern hårddisk
 • Felsökning My Book extern hårddisk
 • Hur man vet om du behöver ett nytt tangentbord
 • hur man säkert tar bort en flash-enhet från en Mac
 • hur man använder en mikrofon på en e maskin
 • hur man bygger en egen Maximum PC