Dator > olika typer av bärbara datorer

 • olika typer av bärbara datorer


 • Personlig elektronik fortsätter att bli allt rörligare. Även stationära datorer är fortfarande ett vanligt val, bärbara datorer fortsätter att vara ett populärt alternativ. Tekniken driver utvecklingen av dessa mobila datorer fortsätter att öka. Innan du köper en bärbar dator, analysera vad du vill kunna göra med den och vilka funktioner som är viktiga. Bärbara datorer varierar i storlek och prestanda, och jämföra vad du behöver med vad som finns kommer att göra dig lyckligare med ditt köp.

  Bärbar Ultraportable

  Samtidigt som alla bärbara datorer är avsedda att vara i farten, dessa bärbara datorer resor i allmänhet mycket lättare. Deras skärmar är mer kompakta, vanligen från 10 till 14 inches. Vägning i under 4 kg. , De är tunnare och lättare än andra bärbara datorer, vilket gör att resa genom flygplatsterminalen så mycket lättare på armarna. Medan dessa featherweights har tillräckligt med ström för att köra de flesta av grunderna, kanske några av tunga slår program vara för mycket för det ultra-bärbara system. Batteriets livslängd tenderar att vara mindre än den större, och tyngre, bärbara datorer.

  Standard /General Purpose

  En allmänt ändamål laptop är ofta perfekt för tillfälliga användare. Dessa middleweights är tyngre än de ultraportabla. Skärmar på bärbara datorer varierar mellan 14 och 15 inches, och har i regel grafikkort anpassade för standard bildkvalitet. Den bärbara datorer kan ha några fler hamnar samt ett bättre utbud av processorer för att hantera en mängd olika program.

  Spelar Laptop

  För användare som tycker om att spela några av de grafiska-intensiva spel, en laptop avsedd till makten dessa program kommer att skapa mycket mer glädje. Ofta väger mer än andra bärbara datorer, dessa är tungviktarna i den personliga bärbara världen, och de har funktioner för att bevisa det. Skärmstorleken kan vara så liten som 15 inches, men de flesta är minst 17 inches. Vanligtvis innehåller en kraftfull processor och grafikkort, dessa bärbara datorer rival utförandet av många stationära datorer. Hamnarna är gott för flera kringutrustning.

  Ekonomisk

  Att vara prismedvetna lämnar inte dig ur den bärbara datorn fältet. Det finns ekonomiska möjligheter för bärbara datorer som ofta är idealisk för den nya användaren eller studenter. Processorkraft är vanligtvis inte lika stark som i högre prisklasserna bärbara datorer, men det är mer än tillräckligt för att driva dina grundläggande program. Grafikkort är oftast integrerade och ger mindre prestanda på mer grafiskt krävande program. Skärmstorleken kan variera från 14-inches och upp, och de flesta väger in tyngre än den ultra-bärbara. Även om inte så funktionsspäckade finns flera kvaliteten val i denna kategori.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man ansluter ett äpple bärbara dator till en tv

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan laser och inkjet t-shirt utskrift
 • hur man använder en HP laptop med inbyggd kamera
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • hur du tar bort en virtuell värd konsol
 • Hur byter jag en kraschad hårddisk?
 • hur du ändrar inställningarna fläkten på min laptop
 • Hur får man en dator att känna igen DVD-enheter igen
 • göra laptop kylfläktar arbete?
 • hur du anpassar en Sony Vaio
 • hur man ska finansiera en bärbar dator utan checkkonto