Dator > lista över olika typer av cpu hållare

 • lista över olika typer av cpu hållare


 • Den centralenhet (CPU) är kärnan i en dator, processorn som utför beräkningar på data. Processorn är liten, men lådan eller torn som rymmer det, tillsammans med de andra nödvändiga komponenter som behövs för att köra en stationär dator, är mycket större. På grund av den viktiga uppgiften denna box har den ofta kallad CPU: n när det i själva verket bara skyddar processorn. CPU innehavare är avsedd att hjälpa datorns ägare att höja eller flytta tornet bort från golvet.

  Häng en CPU

  Hängande hållare är u-formad, c-formade och till och med o-formade metallkomponenter processorn är placerad inuti efter det att innehavaren är fäst på undersidan av ett skrivbord eller arbetsyta. En hängande innehavaren lyfter processorn bort från golvet för att uppmuntra luftflöde, hålla fötterna från sparkar och skadar maskinen och låt rengöring besättningen att vakuum fritt utan möjlighet störande enheten. Innehavare kan konstateras att vridas för att underlätta tillgången till baksidan av processorn. Fast innehavare billigare men kräver teknikern att antingen ta bort CPU eller krypa under arbetsytan på baksidan av enheten när reparation krävs. Alliansen för Teknik Access föreslår i sin bok "Computer resurser för människor med funktionsnedsättning" användning av CPU hållare för att ge enklare tillgång till personer med funktionshinder.

  Rulla en CPU

  "Home Office Solutions" av Lisa Kanarek är fylld med information om att ställa upp hemmakontor för sina mest effektiv användning. Hon har en rullande CPU vagn eller kärra som ett sätt att hålla CPU mobil och lätt att nå. Rörligheten här enheten erbjuder inte kan underskattas av dem som synkroniserar sina USB-enheter på regelbunden basis. Vagnen gör det möjligt för processorn att rullas in ett lättillgängligt läge och sedan när synkroniseringen är klar och produkterna tas bort, kan processorn rullas undan. Den rullande vagn är en tillgång när du dammsuger eller flytta en arbetsplats för att dela flera datorer samtidigt.

  Double Steghållare

  datorarbetsplatser som innebär att två processorer inte nödvändigtvis kräver två CPU innehavare. En dubbel hållare med en enda ryggraden finns i en produkt som kallas den dubbla steghållarens. Ryggraden har en skylt på toppen som sitter fast på undersidan av en bordsskiva. På vardera sidan av botten av ryggraden är stöd plattformar där de kan placera varje processor. Ett höghållfast bandet hindrar enheter från att knuffas ur stöd plattformar. Produkten kräver inte en viss storlek eller form av CPU, dess konstruktion är förlåtande och kunna hålla en rad möjliga CPU produkter.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:funktioner i en HP Imaging-enhet

Relaterade artiklar


 • dubbla processorer jämfört med enkel processor
 • hur man installerar information på min flash-enhet
 • hur man kan återställa en HP mini
 • hur man installerar RAM på en Inspiron 1150
 • Hur du ser att en laserskrivare tonerkassetten är tom
 • hur du använder HP Photosmart c5240
 • hur man installerar en DVD-enhet på en Dell dator S310
 • Hur får jag alla mina uppgifter från min externa hårddisk på min inre?
 • steg för steg instruktioner för laptop står
 • hur du tar bort frontpanelen från Compaq Presario 5000