Dator > hur tråd Platta bildskärmar

 • hur tråd Platta bildskärmar


 • LCD-skärmar har mestadels ersatt äldre typ CRT monitor i bostäder och kontor runt om i världen. De ger skarpare bilder i ett mindre utrymme. Deras platta skärmar gör dem bättre lämpade för videouppspelning, och widescreen byggandet av de flesta LCD-modeller ger dem en viss överlappning med tv funktionalitet. Dessutom, LCD-monitorer är mindre benägna att den grafiska artefakter och störningar gemensamt med äldre analoga CRT-skärmar. Men till skillnad från analoga bildskärmar, LCD-monitorer har fler alternativ för ledningsdragning dem med datorn. Det är några överväganden för kabeldragning LCD-skärmar som kan påverka en dator setup

  Du behöver:. .
  Computer
  LCD-skärmar.
  Monitor kablar.


  1.
  Titta på hamnar grafikkortet på baksidan av datorn. Beroende på vilken modell av ditt grafikkort kan du se en eller flera varierad grafisk utgångar för bildskärm anslutningar.
  2.
  Fastställa exakt vilken typ av portar på datorn. De flesta grafikkort erbjuder en VGA-skärm utgång som är kompatibel med äldre analoga konstruktioner CRT-skärm. Nyare grafikkort stöder även DVI-portar och andra anslutningar för en mängd olika grafiska enheter.
  3.
  Studera video portarna på LCD-skärmar. Alla LCD-skärmar kommer troligen att ha en DVI-port. Men visst stöd även VGA-anslutningar för att göra dem kompatibla med äldre grafikkort. DVI-portar ger större video kvalitet och mindre risk för video snedvridning eller andra problem.
  4.
  Jämför portarna på LCD-skärmar till portarna som finns på ditt grafikkort. Om du är kabeldragning bara en LCD-bildskärm till din dator genom att bekräfta samma typ av port-anslutning är tillgänglig på bildskärmen och grafikkortet. Om du ansluter mer än en LCD-bildskärm, är några kompromisser ofta krävs. De flesta konsument grafikkort har bara en DVI-utgång. Således en av dina LCD-skärmar kommer troligen kräva VGA-port.
  5.
  Skaffa ett nytt grafikkort om kortet inte stöder en ordentlig anslutning för din LCD-skärm, eller om du önskar digitala anslutningar via DVI för alla bildskärmar som du ansluter.
  6.
  Bestäm vilka övervaka kräver den bästa bildkvaliteten om ledningar flera skärmar till ett kort med bara en DVI-port.
  7.
  Fäst en DVI-kabel mellan en av bildskärmarna och grafikkortet. Skruva den vänstra och högra sidan av båda ändar av skärmen kabeln i porten för att säkra anslutningen. Om kablarna ytterligare en LCD-bildskärm till datorn, fast på samma sätt med hjälp av en VGA-kabel, om det behövs.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man installerar information på min flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man byter tangentbord på en Panasonic CF-51
 • Faxa med en Mac Bluetooth-modem
 • hur man byter en bandkabel
 • information om kort CompactFlash
 • hur Sätt tillbaka RAM-kortet i en Compaq Presario
 • hur man vet vad touch gester betyda
 • hur man byter en laptop skärm med en extern skärm
 • hur man kopierar en super CDG till en hårddisk
 • hur man byter en LCD utbudet monitorn
 • hur räntan skrivare