Dator > hur kopiera till och från ett Memory Stick

 • hur kopiera till och från ett Memory Stick


 • USB-minnen har, i stort sett ersättas disketter lätt, säker lagring av datafiler. Minnen tenderar också att vara lättare och billigare att använda än CD-R och CD-RW. Dessa lagringsenheter är allmänt tillgängliga och ofta billiga. Minnen kan även användas på de flesta datorer som köps sedan sekelskiftet. Lagringskapaciteten på minnen varierar från märke till märke, men i allmänhet de erbjuder mer än tillräckligt med minne för att säkerhetskopiera ett brett sortiment av viktiga filer.

  hur du kopierar filer till ett Memory Stick


  1
  Plug. . Memory Stick in en USB-port. USB-portar är oftast på baksidan av datorn, men vissa torn har dem på framsidan och bärbara datorer ofta har portar i sidan. Beroende på vilket operativsystem du använder, ett fönster kan visas på skärmen talar om ny hårdvara har upptäckts. Du kan stänga det här fönstret om du vill.
  2.
  Gå till "Den här datorn. " Om du har ikonen på skrivbordet, klicka på den. Annars går du till "Start" och välj "Den här datorn" på menyn. Du kommer att se en lista med diskar och enheter. Memory Stick kommer att visas som "flyttbar disk". Det kommer också att följas av en bokstav och kolon --- E: eller F:. . På de flesta datorer
  3
  Klicka på "Flyttbar disk". Om du ännu inte har lagrat något på minnet, det fönster som visas kommer att vara tom. Låt fönstret stå öppet eller minimera det, men inte avsluta det.
  4.
  Hitta den fil du vill kopiera till minnet och högerklicka på den. Välj "Kopiera" alternativet.
  5.
  Gå tillbaka till den flyttbara disken fönstret. Högerklicka och välj "Klistra in". Du bör se filen visas i fönstret. För att se filen kopieras korrekt, öppna den inifrån Flyttbar disk fönstret. Om filen öppnas, du har kopierats korrekt filen till minnet. Du kan sedan ta bort minne och förvara det på ett säkert ställe.

  Hur du kopierar filer från ett Memory Stick


  1.
  Gå till "Min Dator" och välj "Flyttbar disk" från dina alternativ. Återigen, detta är antingen E: eller F: på de flesta datorer
  2
  Välj vilken fil du vill kopiera från Memory Stick och högerklicka på den
  . . .
  3.
  Välj "Kopiera" från din lista med alternativ. Om du vill ta bort filen helt från minnet väljer du "Cut".
  4.
  Gå till mappen där du vill kopiera filen. Du kan också kopiera filen direkt till ditt skrivbord. Högerklicka och välj "Klistra in". Filen kommer att visas i mappen eller på skrivbordet. Öppna fil. Om den öppnas, har du kopierat framgångsrikt en fil från ditt minne.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man fixar långsam utskrift på xp

Relaterade artiklar


 • hur du aktiverar en port för en Dell Latitude C610 laptop
 • om hur du kör via USB-kabel
 • hur du installerar D610 trådlöst modem
 • hur man ansluter en HP trådlös skrivare till nätet
 • hur man kan jämföra Celeron-processorer
 • Hur skriver jag inaktivera CD skydd?
 • Hur ändrar man en bläckpatron HP 940c skrivare?
 • hur man använder en Wii controller på en dator
 • Skillnaden mellan Quad Core & Dual Core
 • hur man byter kortet Mini PCI i en bärbar dator