Dator > hur du tar bort frontpanelen från en Apple-skärm

 • hur du tar bort frontpanelen från en Apple-skärm


 • IMac kombinerar en fullt fungerande Apple-skärm med en integrerad dator. En skadad eller defekt frontpanelen kommer inte längre att låta monitorn LCD-funktion skärm, som kräver att frontpanelen bytas ut. Borttagning av frontpanelen kan göras med några hårdvara, även om det är en engagerad process som måste utföras med stor försiktighet. Borttagning av bildskärmens front själv inte täcks inte av garantin som kan vara på plats

  Du behöver:.
  Mjuk handduk
  Stjärnskruvmejsel.
  Phillips juvelerares skruvmejsel.
  Nål-tång.


  1.
  Lägg en mjuk handduk på ett bord. Ta bort alla kablar och sladdar från Apple-skärm. Sätt Apple-skärmen med framsidan nedåt på en mjuk trasa.
  2.
  Använd Phillips juvelerares skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna från botten grillen under bildskärmens stativ. Håll baksidan i metall foten och lyft upp för att ta bort den från bildskärmens hölje. Sätt tillbaka locket åt sidan.
  3.
  Använd Phillips juvelerares skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna som omger den optiska enheten i det övre vänstra hörnet. Dra den optiska enheten uppåt i anslutning fliken och ta bort den från bildskärmens hölje. Sätt den optiska enheten åt sidan.
  4.
  Använd Phillips juvelerares skruvmejsel för att ta bort de fyra skruvarna som omger grå plastbit längst till höger på bildskärmen. Skjut den grå plastbit ut till höger.
  5.
  Dra ut två plastpluggarna anslutna till grå plastbit, börjar med större kontakten. Dra det grå plastbit bort av skärmens hölje. Använd ditt finger för att koppla den svarta kabeln från klippet fästs på grå plastbit. Placera grå plastbit åt sidan.
  6.
  Dra ut grå plastskyddet från det övre högra hörnet. Använd dina fingrar för att ta bort de två vita kontakterna fast i locket genom att dra dem rakt ut från klipp hålla dem på plats. Sätt på locket åt sidan.
  7.
  Använd Phillips juvelerares skruvmejsel för att ta bort de sex skruvarna som omger kretskort insidan av bildskärmen höljet.
  8.
  Skruva loss de två skruvarna som bifogas i slutet av den svarta kabeln sträcker sig längs fläktenheten. Använd dina fingrar för att skilja den svarta kabeln från klippen metall kabeln bredvid fläkten. Dra den svarta kabeln upp och av kretskortet.
  9.
  Använd Phillips juvelerares lossa skruven längst upp till höger i strömförsörjningen, nära bildskärmens framsida hölje . Ta Plastlock på båda sidorna av skärmen hölje och dra uppåt och bort från dig.
  10.
  Skjut kabeln längst upp till vänster och de på den övre högra och nedre högra genom hålen så att de inte längre ligger på toppen av plast insatsen. Ta bort plasten in från bildskärmen höljet och ställ den åt sidan. Du är nu kvar med bildskärmen bezel som ligger på en mjuk trasa.

  Tips och varningar


 • Använd en antistatisk remmen så du är jordad överför statisk elektricitet till kretskort inuti Apple-skärm.
 • frontpanelen är gjord av plast och kan lätt brytas om för mycket tryck anbringas på den.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:rensar datorn loggar

Relaterade artiklar


 • hur spöke med samma storlek enhet
 • hur man byter Acer Aspire 5100 moderkort
 • Felsökning av en HP PC setup
 • Seagate FreeAgent Go installationsinstruktioner
 • streckkod FAQs
 • Hur gör jag överföra information till en dator från bara en hårddisk?
 • Skillnaden mellan en trådlös router & en USB-adapter
 • hur du tar bort LCD församling displayen från en HP laptop
 • hur reparera en gateway ma7 gångjärn
 • hur man rapporterar en stulen dator