Dator > hur du anpassar en gamer pc

 • hur du anpassar en gamer pc


 • En gaming PC kommer att kräva mer kraftfull behandling, ett kraftfullt grafikkort och mer minne än en vanlig hemdator skulle behöva. Detta skapar värme och el överväganden när man föresatt sig att bygga. En speldator bör också utökas att hänga med de förändringar i datorspel

  Du behöver:.
  Tekniska specifikationer av spelen du kommer att spela


  1
  analysera de tekniska specifikationerna för de spel du kommer att spela så att du vet vilken typ av bas funktioner du behöver på din dator. Var uppmärksam på processorns hastighet, processortyp, mycket minne som behövs och storleken på hårddisken krävs.
  2.
  Handla de delar du behöver för att slutföra din dator. Du kanske vill välja att bygga din dator tillsammans med en lokal dator tillverkaren eller med en online-dator maker. Detta sätt kan du få professionell rådgivning när du väljer dina komponenter och konfigurerar datorn.
  3.
  Avgöra vilken typ av processor du behöver och sedan välja rätt moderkort för den processorn. Ditt moderkort bör ha tillräcklig expansionsplatser för de kort du behöver med ett par extra kortplatser för expansion senare. Se till att du köper tillräckligt kylutrustning för processorer.
  4.
  Konfigurera ditt minne behov och köpa minne kompatibelt med moderkortet. Inköp minne i större steg så att du kan lämna minnesplatser öppen för expansion senare.
  5.
  Forskning bästa tillgängliga grafikkort och hitta den som uppfyller systemkraven du etablerade när du igång. Det är en bra idé att köpa ett kort som överträffar dina specifikationer så att du kan ha en smidigare spelupplevelse. Se till att du köper den version av kortet som är kompatibel med skårorna på moderkortet.
  6.
  Köp den största kapaciteten hårddisk du har råd. En 500 GB hårddisk är en klok ställe att börja med spelare som du behöver lagra mycket information, och du kommer att lastning spel på ditt system som kan vara stora filer.
  7.

  Köp ett ljudkort som erbjuder de mest avancerade specifikationer finns. Ljud är något som en speldator bör inte snåla på. Var också noga med att köpa en subwoofer högtalare som kan motstå ljudet kortet kommer att göra.
  8.
  Installera komponenter i ett fall som har tillräcklig strömförsörjning och kylning alternativ . Du bör ha minst två fläktar installerade i ditt fall, och du bör ha öppna kanaler för ett korrekt luftflöde. Kyla är oerhört viktigt att en gaming dator. Du kan bestämma lämplig strömförsörjning genom att lägga upp makten behov av era olika komponenter och sedan lägga till en buffert på minst 25%. Så om du lägger upp dina komponenter och de är 400 watt, bör du få en 500 leverans watt.

  Tips och varningar


 • Kompatibilitet är viktigt att hålla i åtanke under hela processen. Det är därför du köper moderkortet först. Ditt system kompatibilitet kan kretsa kring ditt moderkort.

Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:rensar strimmor från fotoutskrifter

Relaterade artiklar


 • Varför skulle en HP laptop startar inte?
 • hur man installerar en CMOS-batteri i en gateway laptop
 • hur man defragmentera en Sony Vaio laptop
 • hur reparera en Dell Inspiron 8000 tangentbord
 • hur man byter logikkortet
 • energianvändning av platta skärmar kontra CRT-skärmar
 • kan du använda fotopapper för bläckstråleskrivare i en färglaserskrivare?
 • Introduktion till dator kriminaltekniska
 • hur man avleda flera bildskärmar
 • hur man byter bläck på en Canon-skrivare