Dator > funktioner i en HP Imaging-enhet

 • funktioner i en HP Imaging-enhet


 • Många människor förknippar Hewlett Packard med skrivare på grund av företagets rykte. HP är ett av de största utskrifts-och dokumenthantering företag hårdvara i världen. Till skillnad från den berömda skrivare, HP: s imaging-anordningar som hjälper till att fånga bilder och dokument som ska skrivas ut, konserverade eller delade digitalt med andra. HP har nu några skrivare, dock att utföra en del bildhantering funktioner.

  Foto Scanners

  Foto scannrar flatbäddsskannrar, vilket innebär att locket på skannern lyfts och det objekt som ska skannas läggs direkt på glaset. Foto skannrar scanna med en hög upplösning. HP foton skannrar kan också användas för att återställa gamla foton, diabilder eller negativ bild samt ta bort röda ögon och förbättra detaljer i ett skannat foto.

  Dokumentskanners

  dokumentskanners funktionen matare på locket som gör att en bunt papper som ska matas en åt gången genom maskinen, vilket gör skanna stora mängder papper en mycket snabbare process.

  multifunktionsskrivare

  HP's multifunktionsskrivare laserskrivare inte bara skriva ut information kan de också möjlighet att skanna dokument , foton. etc. Om multifunktionsskrivare är ansluten till ett nätverk, sedan en skannats kan mailas från enheten till valfri e-postadress valt.

  Allt-i-ett Skrivare

  HP: s allt-i-ett skrivare skriva ut med Bläckstråleteknik istället för LaserJet teknik som används inom multifunktionsskrivare. Allt-i-ett skrivare fortfarande kunna skanna och skicka samma sätt som multifunktionsskrivare.

  Kameror

  HP har tillverkat digitalkameror i flera år, som kan användas för att ta högupplösta digitala bilder eller korta klipp av video. HP tillverkar även premie webbkameror som kopplas till datorns USB-port. Dessa webbkameror möjliggör videokonferenser över Internet, samt in video eller tar digitala bilder.

  Faxmaskiner

  HP fortfarande producerar ett komplett sortiment av faxar. De flesta HP faxmaskiner skriva ut i svartvitt. En av HP: s faxar har förmågan att lagra inkommande fax i stället för deras skrivs av automatiskt.

  Videokameror

  HP erbjuder nu den populära Flip digitala videokameror. Flip-kameror är små, mindre än 4 inches i längd och 2 inches bred. Kamerorna tar mitten klass kvalitet digital video och koppla direkt till USB-porten på en dator för enkel nedladdning video.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:Hur konvertera tangentbord till usb

Relaterade artiklar


 • hur man berättar den högsta cpu för datorn
 • Hur sätter jag upp en anslutningskabel internet?
 • hur man fixar ljudkort statiskt på en acer
 • hur man ansluter en Sony Vaio laptop till en tv
 • Hur man väljer en widescreen dator lcd
 • hur kort kluster video
 • hur man kan anpassa hastigheten minne för Windows XP
 • hur man byter en cpu fläkt på en Toshiba Tecra M3
 • Vilka är fördelarna och nackdelarna med att köpa en refurbished laptop?
 • hur man skall avgöra sektorn storleken på ett CF-kort