Dator > Windows PC kamera instruktioner

 • Windows PC kamera instruktioner


 • Persondatorer (PC) kan interagera med många typer av kameror. Du kan ansluta din digitala video-och stillbildskameror att ta bort och redigera filmer och bilder. Du kan köpa en webbkamera och strömma din bild och röst över Internet för att prata med människor på avlägsna platser. Med moderna versioner av operativsystemet Windows, med hjälp av din kamera med din dator har blivit lätt att göra

  digital video och stillbildskameror.

  De flesta digitalkameror som du kan köpa från en elektronikaffär kommer att kunna ta fotografier samt korta videor. Vissa betecknas som videokameror och kan ta videor av mycket högre kvalitet och längre löptider. Hursomhelst, typiskt dessa kameror kommer förpackad med en Universal Serial Bus 2. 0 (USB)-kabel och programvara att installera på din dator.

  När du har använt kameran för att ta några bilder eller videoklipp kan du spara dem till din dator för att göra mer utrymme på kameran. För att göra detta måste du koppla kameran till datorn med USB-kabeln. Innan du gör detta, rekommenderas, men inte nödvändigt, att du installerar den programvara som medföljde kameran på din PC. Denna programvara kommer att känna igen kameran när den är ansluten och ger dig alternativ för att utvinna och redigera foton och video bilder från den. Om du väljer att inte installera programvaran, kommer datorn ser kameran som bara en hårddisk, som en flash-enhet, som du kommer att kunna ta bort bilder och videoklipp.

  När du är redo att ansluta kameran till datorn, är det enkelt att ansluta den mindre änden av USB-kabeln till kameran och den större änden till en USB-port på datorn. Oavsett om du har installerat programvaran ska datorn känner igen kameran inom några sekunder och du kommer att kunna få dina bilder och videor bort det på nolltid.

  Webbkameror

  De flesta webbkameror som du kan köpa till din dator i kontakt via USB. De kommer att kräva först att du installera programvaran som följer med dem, så du måste göra det innan du ansluter webbkameran i datorn.

  När du ansluter webbkameran till datorn, är det vanligt att klippa till toppen av din skärm så att den syftar mot där man sitter. Webbkameran programvara bör ge dig visningsalternativ och guida dig genom processen att justera bilden. Det bör också göra klart hur man ska ta kort videoklipp på dig själv.

  Om du vill kommunicera med någon över internet med din videokamera, eller "videochatt" kommer du att behöva registrera sig hos en kommunikationstjänst som är aktiverat för. Två mycket populära tjänster är Skype och Gmail-e-post via Google. När du har registrerat dig för någon av dessa tjänster-och båda är fria-det kommer att hänvisa dig till videochatt inställningar för att hjälpa dig redo din webbkamera i realtid för videochatt. När det är klart, bara hitta en vän som att chatta.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man identifierar mitt moderkort

Relaterade artiklar


 • hur man byter LCD-skärmen på en Toshiba libretto
 • hur Sätt tillbaka RAM-kortet i en Compaq Presario
 • hur du installerar minne i en Dell Dimension 8400
 • hur man bygger en dator enkelt
 • hur man kan förbättra kvaliteten på ett grafikkort
 • hur man kan återställa filer på mybookworld
 • hur man programmerar parallellt minnen med en dator
 • Hur får jag tillbaka mina filer från en kraschad hårddisk?
 • Skillnaden mellan AMD Athlon & AMD Turion
 • hur du tar bort frontpanelen från en Apple-skärm