Dator > DIY vga till USB konverterare

 • DIY vga till USB konverterare


 • Konvertera en VGA-signal till USB makt är omöjligt. En enhet med hjälp av en VGA-signal matar en grafik signal. En USB överför eller lagrar data och kan inte behandla en grafik signal. En adapter och drivrutin som följer med det kan förvandla en USB-port, eller anordning, till en VGA-kompatibel enhet. Till exempel, ibland ett datorprogram, till exempel ett spel, kräver användning av mer än en bildskärm. En dator har bara en VGA-ingång område. Eftersom bildskärmen använder en VGA-anslutning, kan den inte koppla in en USB-port, vilket kräver omvandlaren.

  VGA Fakta

  VGA står för Video Graphics Array. En enhet med VGA-signal använder en specifik VGA-kabel anslutning. Den VGA-anslutning består av 14 eller 15 18 kabelareor inlindad i gummi för att bilda VGA-kabel. Kabeln har anslutningar på varje ände består av 15 stift vardera. Stiftet kontakten ansluts till VGA-skärm (monitor) och sedan fäster vid VGA-utgång (datorn).

  USB Fakta

  USB är en förkortning för Universal Serial Bus. Det anses vara en universell kontakt enhet. Vanligtvis flesta moderna apparater som ansluts till en dator använda denna typ av anslutning. Det används för att ansluta enheter tillsammans och överföra information bildar en enhet till en annan. Som en dator ansluter till en extern enhet. En kringutrustning är något som kopplas till datorn via USB-porten anslutning till detta. De enheter ansluter till datorn via USB-kabel, ansluten till en liten anslutning huvud. Det är mycket mindre än en VGA-anslutning. Området på enheten för att ansluta USB-kabeln till är en port. Varje port behöver en egen drivrutin eller programvara full av instruktioner, berättar hamnen vad man ska göra med den information som kommer genom den.

  Converter Installation

  Köp en adapter enhet (omvandlare) från någon elektronikaffär. Den kommer med de nödvändiga drivrutinerna i paketet. Öppna förpackningen och sätt programvaran skiva i CD-enheten. I Windows XP, om Autorun inte öppnas disken för att visa filerna automatiskt, gör det manuellt. Klicka på "Start" och klicka sedan på "Min dator" i den högra rutan. När "Den här datorn öppnas" dubbelklicka på CD-enheten för att börja köra programvaran och installera drivrutinerna för nätverkskortet. När det körs, visas "Installation Wizard". I Fönstren Vista kommer autorun-funktionen öppna installationsguiden automatiskt. Installera programvaran enligt guiden genom att följa anvisningarna. När Wizard ber dig, koppla in VGA-omvandlare till USB-porten på datorn. Platsen för USB-porten beror på märke och modell själva datorn. Läs datorns handbok för sitt läge. Programvaran slutar sedan installera. Adaptern är klar att använda och du kan nu ansluta VGA-enhet till adaptern och använd den som vanligt. Detta måste upprepas på varje USB-port du vill använda adapter med. Instruktioner för att installera konverteraren på en Mac-dator varierar beroende på maskin som används. Rådgör med din Mac handbok för anvisningar.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:QWERTY-tangentbord tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en Mac Book Pro till en tv
 • hur man byter en cpu fläkt på en Toshiba Tecra M3
 • Hur skriver jag inaktivera CD skydd?
 • hur man fyller en Canon bläckstråleskrivare
 • Toshiba Satellite P200 felsökning
 • felsökning ladda upp bilder på en Dell Dimension
 • hur du installerar en skrivardrivrutin för PostScript
 • instruktion för att ersätta en tangent på en HP Pavilion
 • reparation tips för en asus laptop
 • hur man gör en PC Remote använder en Wii controller