Dator > hur man installerar minne i en Sony Vaio

 • hur man installerar minne i en Sony Vaio


 • Sonys VAIO-datorer kommer i en mängd olika konfigurationer, inklusive en grundläggande version med tillräckligt installerat minne för att köra vanliga program, t. ex. webbläsare och kontorsprogram. Men om du vill använda mer system-intensiva program på din VAIO bärbar dator kan du behöva uppgradera enheten med mer RAM. På grund av ett begränsat antal åtkomligt för användaren uttag minnesmodulen, kommer detta innebära sannolikt att ta bort en installerad modul och ersätta det med ett i en större kapacitet. Processen är enkel och tar bara några minuter.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Ersätter minnesmodulen.

  Laptop installation av minne


  1.
  Öppna "Start"-menyn och navigera till "Alla program"-mappen. Starta "VAIO Control Center" program. Klicka på "System Information" för att se hur mycket installerade minne som anges i den högra rutan i programfönstret. Notera detta nummer för senare referens.
  2.
  Avsluta alla program som körs, stänga av din VAIO och nära den bärbara datorns skärm. Dra ur nätsladden och alla anslutna kablar. Vänd den bärbara datorn över och leta reda på installerade batteriet. Du kommer att se två spärrarna på batteriet. Skjut spärren märkt "Lås" mot insidan av batteriet och upprepa sedan med spärren märkt "Release". Ta det installerade batteriet från den bärbara datorn. Låta enheten svalna innan du fortsätter.
  3.
  Undersök laptop undersida och leta reda på minnesmodulfackets lock, som är nära framkanten av enheten. Ta bort skruven säkra locket till den bärbara datorns bas. Lyft av locket på facket och ställ den åt sidan. Tryck på en närliggande metallyta att jorda dig själv innan du fortsätter.
  4.
  Leta reda på installerade minnesmodulen. Tryck isär klippen ligger på ömse sidor av modulen, modulen kommer att dyka upp. Skjut modulen ur minnesmodulen vägguttag och ställ den åt sidan.
  5.
  Sätt din ersättare minnesmodulen i sockeln och kontrollera att skåran på undersidan av modulen är anpassad med skåran hittades inuti uttaget. När modulen sitter, tryck ner dess överkant tills klippen på varje sida av sockeln låses på plats.
  6.
  Tillbaka minnesmodulfackets lock och använda det tidigare borttagna skruven för att säkra det på plats igen. Sätt tillbaka batteriet i den bärbara datorn. Skjut Lås spärren mot yttre kanten av batteriet. Återanslut nätsladden och andra tidigare kopplats kablar. Öppna displayen, slå på datorn och loggar in i Windows.
  7.
  Nytt göra det "VAIO Control Center" ansökan, samt kontrollera posterna under "System Information" för att bekräfta att den bärbara datorn erkänner det nyligen installerade minnesmodulen.


Previous:Hur du kalibrerar Saitek Aviator Next:utrustning som används för att överföra data från en dator till en annan

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP 5610v skrivare
 • hur man byter Toshiba A35 minne
 • Hur sätter jag upp volymen på min HP laptop?
 • Hur ställer jag en Maxtor hårddisk i felsäkert läge?
 • hur man konfigurerar en extern skärm på en PowerBook G4
 • hur du ändrar bakgrundsbelysningen på en Inspiron 9100
 • Återskapa data från en kraschad hårddisk
 • hur du tar bort en Acer 3690 laptop hårddisk
 • utrustning som används för att överföra data från en dator till en annan
 • hur man fyller bläckpatroner till en HP 78