Dator > Hur konvertera laptop lcd till skrivbordet

 • Hur konvertera laptop lcd till skrivbordet


 • Konvertera en LCD-laptop till en stationär är ganska enkelt, och om det görs rätt, kommer att möjliggöra mångsidighet har i själva verket både en bärbar dator och en stationär dator. Dessutom kommer du ha förmåga att sprida bilden ut över två separata skärmar

  Du behöver:. .
  Laptop
  Extern bildskärm.
  VGA hane-till-hona kabeladapter.
  Externt tangentbord med lämplig effekt.


  1.
  Output laptop skärmen till en extern bildskärm. Du kommer att använda en VGA-kabel för att åstadkomma detta, även om den exakta typ av kabel varierar beroende på den bärbara datorn. Vissa bärbara datorer har VGA-utgång, andra DVI-eller S-Video. Titta på video på sidan av den bärbara datorn för att bestämma vilken ingång det är. Likaså titta på kabel ansluten till den externa bildskärmen för att avgöra vad utgången är. Använd en kabel med en manlig sida för att mata in den bärbara datorn och en kvinnlig sida till utdata från den externa bildskärmen. Ansluta datorn till den externa bildskärmen med hjälp av denna kabel.
  2.
  Anslut det externa tangentbordet till den bärbara datorn. Återigen kommer den typ av bärbara avgöra vilken typ av tangentbord du kan använda. Många bärbara datorer har en typisk sex-pin ingång, men inte alla, i vilket fall, använda ett USB-tangentbord. Anslut tangentbordet till den bärbara datorn. Det ska automatiskt känna av ny hårdvara, men om inte, gå till hårdvaran inställningarna i Kontrollpanelen för att söka efter nya tangentbord.
  3.
  Anslut musen. Ungefär som med tangentbordet, vilken typ av mus du använder beror på den bärbara datorns ingång. Använd antingen en traditionell sex-pin ingång eller en USB-mus. Koppla in musen, och den bärbara datorn bör erkänna den nya hårdvaran. Du har nu ett externt tangentbord, skärm och mus-Det är huvudsakligen ett skrivbord. Och om du önskar, är det lätt att koppla ur externa komponenter och återställa datorn till en bärbar dator som helst.
  4.
  Välj lämpligt bildskärmsinställningarna. Ibland den bärbara datorn inte kommer ut den bild som överensstämmer exakt med inställningarna för den externa bildskärmen, vilket kommer att resultera i en förvrängd bild. Gå till Kontrollpanelen och sedan till displayer avsnitt. Beroende på den externa bildskärmen, välj lämplig prestationer. Bläddra genom olika dimension alternativ tills du hittar en lämplig till bildskärmen. Välj att ha en spegel bild som visas på den bärbara datorn eller ha den bärbara datorn fungerar som en förlängning av skrivbordet och ger dig mer utrymme på skärmen.


Previous:hur man gör en lcd-tv dator Next:Hur du kalibrerar Saitek Aviator

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag ta bort damm från min laptop tangentbord?
 • Hur kan jag titta på filmer från en mt trådlösa bärbara dator till min TV?
 • hur du installerar Microsoft skrivare bildvisare
 • bärbar batteriladdare problem
 • hur man installera mjukvara på en Dell Inspiron
 • hur man installerar 9800 GX2 grafikkort
 • vad har du att göra för att överklocka en dator processor?
 • hur man fixar en blixt bios problem
 • hur du ställer minne i en dator
 • hur man spelar in mig själv sjunga på min dator