Dator > Hur får jag alla mina uppgifter från min externa hårddisk på min inre?

 • Hur får jag alla mina uppgifter från min externa hårddisk på min inre?


 • Överföra data filer från en extern hårddisk till en intern enhet är relativt enkel om du använder Windows som operativsystem. Innan du börjar, men se till att du har dina hårddiskar rätt konfigurerad och att det finns gott om plats på din interna enhet för de filer du vill överföra

  datafiler

  Se till att du har tillräckligt med utrymme på din interna hårddisk för alla filer du tänker överföra från den externa enheten. För att mäta tillgänglighet, använda "System Information" verktyg i "Tillbehör" mappen under "Systemverktyg". Titta under Komponenter> Lagring> Drives. Det kommer att lista enhetsbeteckningen för både din inre enheten eller enheterna och den externa enheten. Mappen kommer att tala om för dig hur mycket ledigt utrymme som finns kvar på enheterna. Se till att den interna enheten har tillräckligt med utrymme för att acceptera alla data från din externa hårddisk.

  För att ta reda på hur mycket data finns på din externa enhet, subtrahera det totala lediga utrymmet som rapporterats av System Information för att köra från den storlek det rapporter för enheten. Jämför sedan den totala datamängden på den externa enheten med ledigt utrymme på din interna enhet.

  Ställa in Basic Transfer

  Öppna två fönster i Internet Explorer på skrivbordet som tar upp ungefär halva storleken på skärmen . Flytta en i den övre vänstra hörnet och öppna den externa hårddisken så att du kan se dess filer i fönstret. Öppna ett Explorer-fönster för den inre enhet du vill överföra till. Dra det andra fönstret till det nedre högra sidan av skärmen. Skapa en "förälder" filen på intern enhet, antingen direkt under enheten beteckning eller under "Mina dokument"-mappen. Kalla det "extern hårddisk," "Backup" eller något liknande så att du snabbt kan identifiera där informationen överförs till den interna enhet. Öppna mappen i din interna enhet fönster.

  Transfer

  Välj de filer du vill överföra i fönstret för din externa disk. Dra och släpp dem i intern enhet fönstret och den mapp du har förberett för den externa enheten filer. Ett litet fönster visas för att visa hur de filer som överförs. Om du har en massa filer på extern hårddisk, kan det ta en stund.

  Undvik att göra något annat med datorn medan den överför filer för att undvika misstag låsa upp eller "frysa" datorn och behöva börja om eller möjligen förlora filer.


Previous:Hur man överför ljud från PC till TV via HDMI Next:Hur påverkar datorskärmar har på miljön?

Relaterade artiklar


 • hur man byter en bläckpatron på en Epson nx105
 • hur du skickar en trådlös fax på en HP
 • hur man kan återställa en Dell Latitude D620 till fabriksinställningarna
 • hur du monterar en pc laptop
 • midi datorgränssnitt grunderna
 • hur man hittar en del av ett nummer
 • hur man installerar en ny hårddisk i en Dell Dimension 4550
 • hur du komprimerar en enhet
 • hur du formaterar en tom DVD-R
 • Hur är masslagringsenheter används & kontrolleras?