Dator > tips om hur du använder Lexar flash-enhet

 • tips om hur du använder Lexar flash-enhet


 • Lexar flash-enheter är några av de mest tillförlitliga mobila lagringsenheter som finns på marknaden. Lexar JumpDrive: s Secure ger maximal säkerhet, med lösenordsskyddad tillgång, medan JumpDrive Firefly är byggt för cool design. Att veta hur man använder en flash-enhet på rätt sätt, oavsett modell, kan förlänga sitt liv, och att veta hur man handskas med några av de frågor som är gemensamma med Lexar enheter kommer att hålla dig nöjd med din enhet i många år framöver.

  Utmatning

  För att se till att du inte skadar dina filer på din Lexar minne, är det extremt viktigt att du matar ut enheten korrekt från datorn. För att göra detta på en Mac eller Ubuntu Linux, dra bara ikonen för din flash-enhet i papperskorgen. Du kan också öppna upp Finder-fönster i antingen operativsystem och klicka på utmatningsknappen bredvid enheten. I Windows kan du öppna "Säker borttagning av maskinvara" ikonen, som du hittar i aktivitetsfältet, för att mata ut din Lexar flash-enhet. Inte mata blixten ordentligt gör att enheten stängs av för snabbt, och orsakar alla öppna filer för att stänga felaktigt, skadar dem i processen.

  Radera Secure Partition

  Om du använder Lexar JumpDrive Secure flash-enhet och du försöker ta bort det säkra partition, kan du komma över felmeddelandet "Denna enhet är skrivskyddad. " För att lösa detta, skapa en mapp på skrivbordet och överföra filer från din enhet till mappen. Se till att alla viktiga filer säkerhetskopieras. Gå till "Den här datorn" och hitta på ikonen för din flash-enhet. Högerklicka på ikonen och välj "Format" alternativet. Om "Quick Format" är markerad avmarkerar den. Formatera köra enligt det operativsystem som du kommer att använda. FAT32 är acceptabel för de flesta system. När detta är gjort, ladda ner nya drivrutiner för din enhet genom att besöka Lexar föraren hemsida, som finns i resurserna nedan.

  Utmatning fel

  Om du får ett felmeddelande när du försöker mata ut din Lexar flash-enhet från din dator, till exempel:

  "Enheten" dina diskar namn "kan inte stoppas nu. Försök stanna enheten igen senare. "

  Se till att alla filer som sparas på flash-enheten är stängda. Avsluta alla fönster i flash-enheten, klicka på" Säker borttagning av programvara "ikonen. Om Det kommer inte att mata ut ett säkert sätt, kan du stänga av datorn och ta bort enheten när strömmen har slutat.


Previous:nothing Next:skannerns installation problem: Datorn känner inte igen skanner

Relaterade artiklar


 • Hur sätter jag upp en anslutningskabel internet?
 • Skillnaden mellan AMD Athlon & AMD Turion
 • hur du uppdaterar grafikkort på en dator
 • Felsökning av problem med en Dell Latitude modem
 • Felsökning en HP Color LaserJet 2840
 • hur man rengör rödvin ur en dator
 • hur man ladda ett batteri för bärbar dator utan dator
 • Skillnaden mellan Core 2 & quad core
 • felsökning av en CD-enhet för en Dell Inspiron 5100
 • skillnader mellan quad core & Duo Core