Dator > snabbaste gratis sätt att lära sig skriva eller keyboarding

 • snabbaste gratis sätt att lära sig skriva eller keyboarding


 • Touch-typning är den snabbaste, vanligaste sättet att lära sig skriva. Öva och bibehålla en korrekt teknik är både förmodligen de viktigaste faktorerna i att lära sig touch-typ snabbt. Om du inte har en bra teknik, kommer dina dåliga vanor ständigt hålla dig tillbaka från förbättring, om du inte använder sig ofta, kommer dina fingrar och muskler inte användas för att skriva regelbundet och din hjärna kommer att ha svårt att memorera de . läge av nycklarna

  Läs nya vanor

  Skriv ut ett diagram som illustrerar där fingrarna ska vara på tangentbordet. Post här i närheten av datorn station, i ett område som lätt ses från din plats.

  Dina fingrar bör alltid naturligtvis vila på hemma raden. Hemmet raden är den mellersta raden på tangentbordet och innehåller vänster nycklar asdf och höger JKL och, nycklar. Pekfingret på höger hand bör vila på "j"-tangenten och pekfingret på vänster sida, "F"-knappen. Din rätt lillfingret bör vila på ":/;" knappen, medan vänster lillfingret bör vila på "en" nyckel. De flesta tangentbord har en rund eller rektangulär avfasning på botten eller mitten av "f" och "j" nycklar. Detta hjälper dig att komma ihåg var fingrarna ska vara i fall du glömmer.

  Dina fingrar alltid bör återgå till hemmet rad efter att skriva en bokstav. Exempelvis när du skriver den första bokstaven i ordet "frågan," din lillfingret bör slå bokstaven "q" och sedan omedelbart återvända till sin viloplats, bokstaven "A"Dina händer ska inte flytta runt hela tangentbordet, de torde förbli relativt stilla Du bör också avstå från att titta på tangentbordet när du skriver

  Tillvarata aktiviteter

  Ett brett utbud av shareware och freeware keyboarding. . programvara är tillgänglig för nedladdning för att lära dig att skriva. Det är en bra idé att använda en mängd olika aktiviteter och program, inte bara för att finna den mest effektiva mjukvaran, men också för att försäkra att fingrarna inte blir för vana att bara en aktivitet . Helst bör en keyboarding program lär dig inte bara hur man skriver brev, men också hur snabbt skriva siffror (särskilt via knappsatsen) och skiljetecken också.

  Öva regelbundet

  Övning är en nödvändig del av att lära sig att skriva snabbt. Om du inte praxis, kommer du att utveckla inte någon muskel minne och du kan få mycket svårt att påminna placeringen av knapparna. Bara studera ett diagram över var dina fingrar bör på tangentbordet kommer inte mer att lära dig att skriva än att stirra på de platser där bilens broms och gas kommer att lära dig att köra.


Previous:nothing Next:hur man kan inreda en dator butik

Relaterade artiklar


 • Felsökning ljudhastigheten på en dator
 • hög upplösning definition
 • Hur man bränner en mp3 till en ljud-dvd
 • Hur får jag ett moderkort för en bärbar dator?
 • hur du synkroniserar en laptop & en stationär dator
 • hur man installerar en HP-skrivare när installationsprogrammet fastnat på 94%
 • kan laserskrivare patroner vara överfyllda?
 • Hur får man en kanon ip 1600 till ignorera bläcknivå
 • vad är en kombinationsenhet?
 • hur man installerar leverera Corsair makt