Dator > säkerhetsskäl för Voice over IP-system

 • säkerhetsskäl för Voice over IP-system


 • Voice over Internet Protocol system, med smeknamnet VoIP, är en av dagens mest populära telefoni system. De erbjuder möjligheten att ringa över hela världen gratis, eller för en mycket mindre avgift än traditionella anslutningar fast telefon. Men spridningen av en ny teknik ger vanligtvis nya säkerhetsproblem, särskilt för VoIP, eftersom den använder en Internet-anslutning

  Du behöver:. .
  S-video, VGA, HDMI eller DVI-kabel
  Lämpliga samband portarna på din TV och dator.

  Missuppfattningar

  VoIP industrin i allmänhet erkänner att de flesta av sina system innehåller inneboende, eventuellt farliga, säkerhetsluckor. Ändå har antalet attacker mot dessa system är faktiskt ganska låg, enligt Secure Logix, en Telecom säkerhet säljaren. Eftersom VoIP-tekniken är fortfarande relativt ny, men kan den nuvarande bristen på VoIP attacker ökar drastiskt vid varje tillfälle som människor hitta nya sätt att dra nytta av tekniken.

  Överväganden

  Oavsett hur säkra VoIP-system kan vara, Företaget beslutsfattare verkar ha lite förtroende för dem. Endast omkring hälften av alla IT-administratörer litar på säkerheten i VoIP-system, hemsidan Network World rapporter, säger dessa administratörer också överväga trådlöst nät på Internet säkrare, trots att med liknande teknik.

  Funktioner

  VoIP-system måste konfrontera inte bara angrepp på den utrustning de använder men också samma maskar och virus att den genomsnittliga Internet-anslutningen ansikten, varnar Network World. Skadliga program som bromsar eller stängs av ett företags nätverk också stängs av ett VoIP-system, effektivt skära av överföring eller genom dess kvalitet oacceptabel.

  Betydelse

  Allt oftare företag och konsumenter att anta VoIP-system. Computer World kungariket hävdar att minst 20 procent av amerikanska företag använder någon typ av VoIP-nätverket, och antalet förväntas öka till 66 procent 2011. Privata konsumenter antar VoIP i ännu snabbare takt. Skype, ett populärt VoIP-system, växer enligt uppgift med 380. 000 användare varje dag, enligt PC World. Med den exponentiella tillväxten i VoIP kommer säkerheten blivit en allt viktigare faktor.

  Tips

  En grupp av företag som bildats VoIP Security Alliance särskilt avsett att möta säkerhetsproblem i branschen. Den VoIPSA har en lista på några av de bästa VoIP-säkerhet verktyg för ditt system. Men försiktig när du genomför nya säkerhetsprogram eftersom det kan störa den verksamhet som en VoIP-system, så se till att läsa instruktionerna noga.


Previous:nothing Next:hur du lägger till minne till en dator powerspec

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en intern laptop notebook trådlösa WiFi-antenn
 • Hur konvertera en HP allt-i-ett-skrivare till trådlösa
 • hur man skriver ut bilder sparade på datorn till en EasyShare dockningsstation serie 3
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • Felsökning av en HP Pavilion usb midi keyboard
 • Hur stoppar jag den automatiskt välja från inträffar när jag svävar min mus över något på min laptop?
 • hur man identifierar en Compaq V3000 hårddisk
 • hur man håller en bärbar dator från överhettning
 • nya patroner vs återanvänd patroner
 • hur man kan blockera en bläckstråleskrivare läsare på en Brother-skrivare