Dator > råd för hur man köper en bärbar dator

 • råd för hur man köper en bärbar dator


 • En bärbar dator, men inte så dyr som en bil eller ett hus, är en vital köp och något som många människor använder varje dag. Bärbara datorer erbjuder en fördel i portabilitet som stationära datorer helt enkelt inte kan matcha. Även om du inte kan ha planer på att ta datorn vart du än går, fördelarna med en bärbar dator blir uppenbart när du behöver lite lugn och ro och ändå vill arbeta med denna rapport att beror morgon. Denna guide ger råd om hur du får den bärbara datorn som är rätt för dig, till rätt pris

  tillgodose dina behov

  Det första steget är att avgöra hur mycket du är villig att spendera. Medan alla av oss skulle älska att köpa sleekest nya maskinen med den snabbaste chip, lastade till gälarna med RAM, är verkligheten den att det ofta finns ett stort gap mellan vad vi behöver, och vad vi vill. Om du använder din bärbara dator främst för ordbehandling, e-post och surfa på webben, behöver du inte en toppmodern maskin.

  Gör en lista över viktiga funktioner som du kommer att tänka på när du köper. Är prestanda ditt nummer ett problem? Vad sägs om skärmstorlek? Har du planerar att vara på språng mycket? Sedan välja en lättare bärbar dator gör mycket vettigt. Efter att du har en lista, prioritera det och komma med ett prisintervall för vad du är villig att spendera, är du redo att börja din sökning.

  Ta dig tid att granska olika webbplatser och tidskrifter dator (som PC World) för att se vad som passar dina behov, Cnet. com, till exempel, erbjuder olika köpguider beroende på vilken typ av användare du är. Om du är mer av en avancerad användare sedan guiden på Geek. com skulle passa dig perfekt. Även mainstream publikationer som Washington Post tillgodose en bred användarbas, så om du inte vet var du ska börja, är deras laptop guide (se Referenser) ett utmärkt val. Söker en guide som tillgodoser dina behov som en individ kommer att spara dyrbar tid under din sökning.

  När det gäller varumärken, Apple bärbara datorer erbjuder alla användbarhet och tillmötesgå sina stationära motsvarigheter tillsammans med en lätt ram, och futuristisk design. En av de främsta fördelarna med dessa kraftfulla, attraktiva maskiner är det lätt att lägga till kringutrustning och programvara. Om du letar efter en no-krångel laptop, är en Apple ett bra val.

  Om du letar efter en dator, kan en Dell vara rätt för dig. Även något mindre glamouröst än deras motsvarigheter Apple gör Dells bärbara datorer för alla olika användare och tillgodoser en mängd budgetar. I själva verket, förmågan att anpassa och konfigurera dessa maskiner på nästan alla sätt kan eventuella användare att skräddarsy en maskin exakt efter deras behov. Ninety-tre procent av världens använder datorer, så kommer mjukvarukompabilitet inte vara ett problem.

  Spara pengar

  Samtidigt som det finns en viss tillfredsställelse i att öppna en ny laptop veta att du är den förste ägaren, i dessa tider av lågkonjunktur är det en bra idé att fråga dig själv hur mycket den känslan är värt. Datorer, gillar bilar, förlorar en viss del av värde då de lämnar lagret. Även om det kan låta deprimerande, låter det faktiskt att spara en hel del pengar när de köper en bärbar dator.

  Till exempel är det MacBook Air, en av flashiest bärbara datorer, finns renoverade för $ 999, en besparing på $ 400, nästan 28% av detaljhandelspriset.

  För många konsumenter medför detta upp frågan om tillförlitlighet, och det är där många människor väljer den nya datorn via ett refurb. Även på möjligheten att köpa en dator som någon annan kan ha ägt kan vara en skrämmande en, är det faktum att många ledande tillverkare erbjuder samma garanti på sina renoverade bärbara datorer som de gör på sina nya modeller.

  Ett annat utmärkt sätt att spara dina surt förvärvade pengar är att söka rabatt program att många av de stora tillverkarna erbjuder via skolor och arbetsgivare. Om du är student, kommer du nästan säkert berättigad till en rabatt-helt enkelt besöka din favorit tillverkarens webbplats och sök efter en student avsnitt. Din arbetsgivare kan också erbjuda rabatter på bärbara datorer, och det lönar sig att fråga runt som de besparingar kan vara betydande.


Previous:nothing Next:hur man byter ett moderkort med Windows Vista





Relaterade artiklar


 • hur man återställer bios på en Dell D620
 • Energy Star-kraven för nätadaptrar
 • SD hastighet förklaras
 • Skillnaden mellan SanDisk Ultra & SanDisk Extreme minneskort
 • hur man installerar en hårddisk i en DVD-brännare
 • hur du uppgraderar din CPU P3 att gå fortare
 • Hur man testar en bärbar dator skärm
 • felsökning ladda upp bilder på en Dell Dimension
 • hur du tar bort en Ricoh toneruppsamlingsflaska
 • datorns tangentbord funktioner