Dator > problem mellan användare och tangentbord

 • problem mellan användare och tangentbord


 • Problem mellan tangentbord och användare är några av de mest allvarliga, eftersom folk skriver i timmar åt gången, och dessa frågor leder ofta till negativa hälsoeffekter. Ironiskt nog är en av de datakunskaper många människor saknar inte tekniska, utan hur man korrekt fysiskt interagera med sin dator. Lyckligtvis kan en användare minska eller lösa de flesta problem samverkar med ett tangentbord genom att göra några justeringar

  Historia

  Före 1980-talet gjorde den genomsnittlige användaren av ett tangentbord erfarenhet inte många problem, enligt Cornell University. Men de flesta maskinskrivare utbildad personal som visste riktigt keyboarding teknik. Med början av 1980-talet kom datorn revolutionen. Tusentals människor-som inte har ordentlig tangentbord utbildning -. Som gör sin egen keyboarding är

  Identifiering

  Problem mellan en användare och hans tangentbord ofta orsakas av utformningen av det vanliga tangentbordet, enligt Cornell University . Traditionella QWERTY-tangentbord är inte gjorda enligt vedertagna ergonomiska principer. Ergonomi är en hälsoområdet vetenskap som studerar hur man bäst för att göra miljöer mögel till personen, inte tvärtom, enligt Centers for Disease Control.

  Typer

  De typer av problem en typisk användare upplevelser brukar komma från tangentbordet i sig, men andra delar av datorn stationen arbetsmiljön är också en källa till bekymmer tangentbord, enligt Kansas University. Båda dessa frågor kan hindra en person från känna sig bekväm på en dator. Tangentbord problem brukar ha lösningar som inbegriper kropp eller utrustning justeringar, som inte kräver inköp av särskilda ergonomiska datorutrustning.

  Vanliga problem

  De vanligaste problemen som orsakas av dålig ergonomi har att göra med händer och armar. Böjning av handlederna kan stammen nerverna inne i handen och leda till kronisk smärta som kallas "karpaltunnelsyndrom", enligt Cornell University. Ett annat stort problem innebär muskelbristning i underarmen från att ständigt böja underarmarna. Höjden på din stol och skrivbord har en betydande inverkan på hur mycket händerna och armen har att böja.

  Förebyggande /Lösning

  Cornell University rekommenderar att maskinskrivare med vanligt tangentbord plats "H" på sitt tangentbord döda centrum med kroppen. Händerna bör införa så nära 0 grader som möjligt på tangentbordet med tangentbordet sluttande nedåt lite. Ergonomiskt tangentbord finns tillgängliga som hindrar användaren från att göra det mesta av dessa justeringar. Kansas universitet rekommenderar att användare hålla alla delar av armen så rak som möjligt och använda en handled vakt. Dessutom bör stolar har en hävstång för att justera höjden på basen och armstöd så att fingrarna är högre än de underarmarna vila på tangentbordet.


Previous:nothing Next:hur man ansluter en HP trådlös skrivare till nätet

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP Solution Center 1401 skrivare
 • hur reparera gångjärnen på en gateway laptop
 • hur du installerar en drivrutin för en HP Deskjet 3740
 • hur Jämför Asus bärbara datorer
 • hur man installerar RAM på en Eee PC 1000
 • hur säkra en dator från hackare
 • hur du installerar minne i en Dell Latitude D400
 • Hur du tar väl hand om bärbar dator och dess skärm
 • hur man använder Intel Pentium Dual Core-5200 processor
 • hur man byter en Dell E1705 skärm