Dator > hur man gör laptop återvinning

 • hur man gör laptop återvinning


 • Din pålitliga bärbara dator tjänat dig väl, men när det är föråldrad eller trasig, är det dags att göra laptop återvinning. Frasen eCycling hänvisar till återvinning elektronik, vilket är ett ansvarsfullt sätt ta bort oönskad bärbara datorer så att de inte hamnar i en deponi.

  När du gör begagnad dator återvinning, flera steg är viktiga att vidta för att hålla . din personliga information säker från vem kan hantera den bärbara datorn ner linjen
  1
  När du gör laptop återvinning, det. . viktigt att ta bort all personlig information från datorn för att skydda mot identitetsstöld och att se dina personliga filer är inte tillgängliga för någon annan att få tillgång till.

  Använd en skiva torka program för att radera data från din bärbara dator. Fråga en ansedd säljare eller PC-tekniker för vad de gör för att radera sin dators hårddisk.
  2.
  Donera den bärbara datorn till en sparsamhet butik så de kan sälja datorn. Secondhandbutiker är ofta anslutna till en ideell organisation. De pengar som de gör från att sälja bärbara datorer och annan elektronik går till organisationen för att hjälpa medlemmarna eller grupp de stöder.
  3.
  Hitta ett centrum dator återvinning i ditt område. Många stora städer har avhopp platser där laptop återvinning kan hända. Den typ av återvinning till en dator återvinningscentral skiljer sig från vissa andra eCycling. Ofta bärbara datorer är renoverade och donerade till enskilda personer eller program i nöd.
  4.
  Tillbaka till den bärbara datorn till tillverkaren. Kontrollera online på tillverkaren av din bärbara dator för att se om de accepterar datorer för eCycling och hur arbetet kan skicka tillbaka den bärbara till dem.
  5.
  Skicka den bärbara datorn till en dator återvinning tjänst. Företag kan hittas på nätet som återvinner elektronik, inklusive bärbara datorer. De bryter ner datorn till de viktigaste komponenterna, inklusive plast såsom fallet, metaller såsom bitar som håller insidan av den bärbara datorn tillsammans, ädla metaller som de som finns i moderkort och kretskort. Varje typ av komponent skickas till en återvinning av denna produkt som kan återanvändas och göras till en ny produkt.

  Sök på Internet efter "laptop återvinning" för att hitta ett dataföretag återvinning tjänst som ansvarsfullt kommer återvinna din bärbar dator. Vissa företag kommer att skicka en låda och betala frakt för att skicka den bärbara datorn till dem för eCycling.


Previous:nothing Next:hur man kan spara eller återställa information från en flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur du installerar IEEE 1394-kort
 • Faxa via en telefonkabel
 • hur man installerar åt Outlook Web i Exchange 2003
 • hur du vänder en laptop skärm
 • hur man fyller Dell-skrivare
 • hur man ansluta flera scsii hårddiskar
 • hur du tar bort hårddisken på en Averatec AV-3715 laptop
 • hur man fixar Windows runtime error 76
 • hur man rengör hårddiskar utan fönster
 • hur man byter kortet Mini PCI i en bärbar dator