Dator > hur man använder en Toshiba A75

 • hur man använder en Toshiba A75


 • Toshiba Satellite A75 laptop-serien har en kraftfull Intel Mobile processor, gott om minne och lagring, Radeon mobil video-stöd och inbyggd WiFi för snabb tillgång till Internet. Surfa på Internet, lagra filmer och musik, och spela spel har aldrig varit enklare. Toshiba bärbara datorer är mycket lätt att använda, så följ bara dessa steg och du kommer att vara igång på nolltid

  Du behöver:. .
  Toshiba A75 dator


  1.
  Koppla in och slå på din laptop. Med den medföljande AC-adapter, koppla in din A75 för att starta laddningen. Leta reda på strömbrytaren på området nära tangentbordet och tryck det att slå på den. Du kommer att se den bärbara datorn börjar att starta upp. I några sekunder ser du välkomstskärmen för Windows XP.
  2.
  Bekanta dig med de viktigaste funktionerna. Använd knapparna bredvid tangentbordet för att styra volymen och öppna vanliga program. Använd sidan ingångar att ansluta hörlurar eller en mikrofon samt USB-enheter, en nätverkskabel eller en extern bildskärm. Leta reda på CD-ROM-enhet på vänster sida och tryck på knappen för att mata ut den. Vilken CD eller DVD du infogar ska spela automatiskt av Windows XP.
  3.
  Anslut till Internet. Om du har trådlöst internet, använd A75: s inbyggda trådlösa kortet att ansluta till det. Du kan också ansluta med en vanlig nätverkskabel. När kabeln är ansluten eller nätverket automatiskt, använder Windows XP guiden nätverkskonfigurationen att ställa in din Internet-anslutning. När det är nu ställt in, öppna Internet Explorer och bläddra till din favorit sida.
  4.
  Bläddra den medföljande programvaran. Den A75 levereras som standard med många användbara program, till exempel Microsoft Office, CD-och DVD-bränning och spel. Klicka på "Start"-menyn och bläddra i program genom att välja "Alla program" i menyn.
  5.
  Se filmer och lyssna på musik. Din Toshibas CD-ROM-enhet kan spela upp musik CD eller DVD. Sätt i din favorit skiva och fönster ska öppna rätt film eller musikspelare. Om det inte gör, väljer du Windows Media Player från startmenyn när du har satt skivan.
  6.
  Öppna och stäng din laptop. Du behöver inte stänga Windows varje gång du steg bort från ditt A75. Bara stänga locket och det går i "sleep"-läge. Öppna locket för att väcka datorn. Det kommer att ta dig tillbaka till vad du gjorde innan det gick att "sova".
  7.
  Ta A75 på språng. När den används i hemmet, är det bäst att lämna din A75 inkopplad kommer dock att batteriet många timmar på en laddning, så tveka inte att dra ut den och ta med dig att arbeta eller spela. Håll ett öga på batteriet procentuella mätaren i aktivitetsfältet i Windows XP (längst ner till höger) och koppla in den igen vid behov.


Previous:nothing Next:ansluter DVI-eller VGA

Relaterade artiklar


 • hur Sätt tillbaka RAM-kortet i en Compaq Presario
 • hur till förbifartsleden chip skrivarbläck i en Dell 924 skrivare
 • Hur konvertera till en platt bildskärm
 • laptop lcd anvisningarna för byte
 • Hur du donerar en gammal datorn i Ohio
 • Felsökning av en Officejet d135
 • hur man fixar den lilla styrkulan i en super mus
 • hur man använder en HP All in one på ett hem telefonlinje
 • hur man gör en fjärrkontroll arbete för hp
 • dual vs quad core-processor