Dator > hur man använder en Hewlett Packard skanner Officejet

 • hur man använder en Hewlett Packard skanner Officejet


 • En Officejet scanner är en skanner som kommer med en allt-i-ett HP-skrivare. Med en skanner i en enda enhet med en skrivare gör att enheten kan fungera som en kopiator, liksom. Medan din HP Officejet skanner ska fungera smidigt för det mesta, det finns tillfällen då det kan sluta fungera. Även när det fungerar rätt, det finns metoder du kan använda för att öka din skanning effektivitet. Det bästa sättet att scanna med HP all-in-one skrivare med HP Solution Center, som kommer med nya HP-skrivare.
  1.
  Kontrollera att HP All-in-one skrivare är korrekt ansluten till makten och ansluten till datorn. Installera cd-skivan som följde med skrivaren. Om du inte har en CD eller vill ladda ner och installera den senaste programvaran för din allt-i-ett-enhet, gå till HP: s webbplats och sök på skrivarens modellnummer. Klicka på "programvara och drivrutiner. " Välj ditt operativsystem och välj sedan "Full Feature programvaran och drivrutinen"-länken.
  2.
  Lyft skannerlocket. Ställ originaldokumentet med framsidan ner över glaset, att använda graverade riktlinjerna hitta var du vill placera den.
  3.
  Klicka på "Start", "Alla program", "HP" och välj "HP Solution Center. " Klicka på "Inställningar", "Scan Settings" och sedan "Skanna dokument Inställningar". Välj önskad upplösning. 200 pixlar per tum (ppi) bör vara tillräckligt för de flesta scanning projekt, särskilt som producerar digitala bilder för publicering på Internet. Ställ PPI högre endast om du planerar att skriva ut dokumentet i hög upplösning.
  4.
  Ställ den plats du vill att genomsökningen att gå under "Skanna till. " Välj "Spara till fil" om du vill spara den på hårddisken. Välj filtyp. För den högsta upplösningen sökningen väljer du ". Bmp. " Välj ". Jpg" Om du behöver spara utrymme på hårddisken. Om du vill redigera dina skanna direkt väljer du "HP Image Zone" eller din favorit bildbehandlingsprogram program. Upprepa dessa steg för "Skanna bild" och "Skanna film"-knapparna, välja de inställningar du föredrar för varje.
  5.
  Tryck på knappen "Skanna" som matchar den typ av objekt du skannar. Klicka på "Scan" och sedan "OK". Använd länkarna på höger sida av sökningen fönstret, ändra storlek på bilden till önskad storlek, ljusare eller mörkare det, och ändra skärpa, färg och upplösning. Om nödvändigt, använd länkarna längst ner till spegeln, de-skärmen eller invertera färgerna på bilden. Använd den lilla svarta lådor runt skanningen för att ändra det markerade området. Klicka på "Välj". Den skannade bilden antingen kommer att spara till din hårddisk eller öppna i din favorit bildredigerare när du stänger skanning fönstret.


Previous:nothing Next:hur man använder en Toshiba A75

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med RFID
 • hur du ansluter en HP 6210 allt-i-ett till ett DSL så faxet kommer att arbeta
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man byter en gateway tangentbord
 • hur man fixar en no-insignal till en dator
 • hur man installerar en batteribackup
 • Inaktivera en Windows nätverkskort
 • hur man kan få en Dell Inspiron 2200 bios
 • hur du ansluter en skrivare till en HP laptop
 • hur man använder ett USB-ljudgränssnitt på Cool Edit Pro 2,1